z avi do dvd
Re: z avi do dvd
Slovo Crack mimo jiné označuje i drogu (levnější varianta kokainu). Nejspíš to bylo myšleno jako vtip, který ne každému dojde.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Tak už se nedohadujte
Spíš bych potřeboval radu jak vypálit dva filmy na jedno dvd. Jde mi o to, pokud je spojím při převodu z Avi do Dvd a následně vypálím, tak jak to bude při spuštění. Jestli jde vybrat film pro přehrání, nebo budou nějak spojeni.
Sorry ta tak blbé otázky, ale jsem v tomhle fakt novic

Spíš bych potřeboval radu jak vypálit dva filmy na jedno dvd. Jde mi o to, pokud je spojím při převodu z Avi do Dvd a následně vypálím, tak jak to bude při spuštění. Jestli jde vybrat film pro přehrání, nebo budou nějak spojeni.
Sorry ta tak blbé otázky, ale jsem v tomhle fakt novic

martoh:
Vybrat si člověk může snadno, pokud DVD obsahuje menu.
Proto bych dal pozor na to, jestli daný program umožňuje vytvořit na DVD i menu a jaké volby při tom má (jak je to menu konfigurovatelné, změnitelné, resp. na základě jakých šablon…).
Vybrat si člověk může snadno, pokud DVD obsahuje menu.
Proto bych dal pozor na to, jestli daný program umožňuje vytvořit na DVD i menu a jaké volby při tom má (jak je to menu konfigurovatelné, změnitelné, resp. na základě jakých šablon…).