problem je nasledujici: Stahl jsem si hru z netu a rozbalil normalne ve winraru. A pak jsem dal ISO soubor do deamona a nainstaloval a hral . Pak jsem chtel do hry nainstalovat cestinu a hra se mi pokazila tudiz jsem byl nucen hru odinstalovat. Jelikoz jsem stazene soubory smazal tak jsem hru stahl znova. Stahl sem ji a chtel rozbalit. Ale zde je problem. Stahl jsem si uplne stejny torrent jako predtim a v poho. TEd ten novy si chci rozbalit ve winraru a pise to chybu. Ta je na obrazku....
Nevite cim to muze byt ze stejny soubor je znicehonic poskozeny??
Diky za odpovedi.
Potíže s WinRARem Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Potíže s WinRARem
Za prvé zde neřešíme nelegální programy a za druhé, jasně je uvedeno, že soubor je poškozený. Přečti si laskavě pravidla fóra.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a kdo tu mluví o nelegálních programech?? winrar je legalni freeware...jen se ptam proc to napoprve slo a napodruhe psalo ze je to poskozene... 

Jsem takový jaký jsem
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Protože při stahování přes torrenty nestahuješ celý soubor z jednoho zdroje, je velice pravděpodobné, že při druhém stahování pocházejí jednotlivé části stahovaného souboru z jiných zdrojů, než při prvním stahování. Touto cestou se do archivu může vloudit část, která je poškozená a znemožní rozbalení archivu.
A ohledně legálnosti: Picova poznámka o legalitě se nevztahovala k Winraru jako takovému, ale k té okolnosti, že se tady pokoušíš vyřešit problém s nelegálně získaným programem.
A ohledně legálnosti: Picova poznámka o legalitě se nevztahovala k Winraru jako takovému, ale k té okolnosti, že se tady pokoušíš vyřešit problém s nelegálně získaným programem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Potíže s WinRARem Vyřešeno
jj...doufam ze me nenehlasite :-) . Ale vse je ok...totiz bylo to tak ze jeden soubor byl stazeny jen z 97 % proto se nemohl rozbalit...ale vse uz je ok a VYRESENO !!
Jsem takový jaký jsem