Potíže s WinRARem Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Potíže s WinRARem

Příspěvekod Roscow » 10 bře 2009 10:54

problem je nasledujici: Stahl jsem si hru z netu a rozbalil normalne ve winraru. A pak jsem dal ISO soubor do deamona a nainstaloval a hral . Pak jsem chtel do hry nainstalovat cestinu a hra se mi pokazila tudiz jsem byl nucen hru odinstalovat. Jelikoz jsem stazene soubory smazal tak jsem hru stahl znova. Stahl sem ji a chtel rozbalit. Ale zde je problem. Stahl jsem si uplne stejny torrent jako predtim a v poho. TEd ten novy si chci rozbalit ve winraru a pise to chybu. Ta je na obrazku....

Nevite cim to muze byt ze stejny soubor je znicehonic poskozeny??
Diky za odpovedi.
Přílohy
Bez názvu.JPG
Tu
Jsem takový jaký jsem

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Potíže s WinRARem

Příspěvekod Pic » 10 bře 2009 11:12

Za prvé zde neřešíme nelegální programy a za druhé, jasně je uvedeno, že soubor je poškozený. Přečti si laskavě pravidla fóra.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Roscow » 10 bře 2009 11:22

a kdo tu mluví o nelegálních programech?? winrar je legalni freeware...jen se ptam proc to napoprve slo a napodruhe psalo ze je to poskozene... :mad:
Jsem takový jaký jsem

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 10 bře 2009 11:37

Protože při stahování přes torrenty nestahuješ celý soubor z jednoho zdroje, je velice pravděpodobné, že při druhém stahování pocházejí jednotlivé části stahovaného souboru z jiných zdrojů, než při prvním stahování. Touto cestou se do archivu může vloudit část, která je poškozená a znemožní rozbalení archivu.
A ohledně legálnosti: Picova poznámka o legalitě se nevztahovala k Winraru jako takovému, ale k té okolnosti, že se tady pokoušíš vyřešit problém s nelegálně získaným programem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Re: Potíže s WinRARem  Vyřešeno

Příspěvekod Roscow » 10 bře 2009 15:22

jj...doufam ze me nenehlasite :-) . Ale vse je ok...totiz bylo to tak ze jeden soubor byl stazeny jen z 97 % proto se nemohl rozbalit...ale vse uz je ok a VYRESENO !!
Jsem takový jaký jsem

Zpět na “Vše ostatní (sw)”