Jak zajistit synchron – časování titulků automaticky?* Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Magnat
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Jak zajistit synchron – časování titulků automaticky?*  Vyřešeno

Příspěvekod Magnat » 20 čer 2009 00:36

Neznáte program, který je schopný zjistit časování titulek a časování filmu a titulky tak správně načasovat na daný snímek? Už mě totiž nebaví to dělat růčo. Dík.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 čer 2009 09:21, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z původního „časování titulek“. Mmch není „ta titulka“ (to je titulní strana) – titulky jsou rodu mužského (hrad).

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: časování titulek

Příspěvekod El Diablo » 20 čer 2009 01:29

TimeAdjuster, Subtitle Workshop...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: Jak zajistit synchron – časování titulků automaticky?*

Příspěvekod Magnat » 20 čer 2009 09:35

Tak už jsme si je ozkoušel, ale nezvládnu s nimi víc jak s mým původním SubtitleToolCZ. Ale kdysi mi někdo říkal o programu , který to umí dělat úplně automaticky, v těchto programech to stejně musím nakonec dělat manuálně a ztrácet s tím čas.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 20 čer 2009 11:43

Pro upřesnění: máš film, máš v nějakém souboru nasypané titulky jeden za druhým a chceš, aby nějaký program při spuštěném filmu v ten správný okamžik "šáhnul" pro ten správný titulek a "vklíčoval" ho do filmu, případně vytvářel soubor se správně načasovanými titulky (*.srt)? Obávám se, že tak daleko automatizace ještě nedospěla.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 21 čer 2009 12:18

Ne úplně tak, i když obdobně. Titulky mám hotové na určité snímkování a to samé i film, ale občas jsou potřeba menší korektury (většinou posunutí celého bloku titulek o pevný časový úsek). Už jsem se s tímto setkal mnohokrát a manuální úpravy jsou úmorné, když je to krátký seriál, tak budiž, ale u dlouhých filmů, kde rozdíl je jen v tom, že nejsou vystříhány promlky, je deprimující. Neptal bych se na to, kdyby mi někdo neříkal, že na to program měl, naneštětstí si už nevzpomněl na název. Možná ale nakonec myslel, že mu jen předělával snímkování, ale to mnohdy nestačí.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 21 čer 2009 13:09

S podobným programem jsem se nesetkal. :-(
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”