Špatná koupě
Špatná koupě
Zdravím, koupil jsem si Vistu Home Premium 64 s upgrate na 7. Bohužel rýsovací program který mám v práci a pracuji i doma, není dělán pro Home Premium, jak jsem se ráno dozvěděl, no prostě je takový sekaný. V práci máme XP prof. Z Microsoftu mě odkázali na upgrate pomocí WAU. To divko je dražší než koupě nové verze 7 ultimate nebo profesional. Prosím Vás, dá se někomu předat má licence, která je už asi registrovaná, že mám v pc - systém je aktivován nebo prostě mám smůlu a musím si koupit novou licenci a za tu mou jsem vyhodil zbytečně peníz? Nevim jestli to hraje roli, ale je to OEM. Díky
Re: Špatná koupě
OEM sa viažu s hardwarom. Musel by si to predať aj s počítačom. 

Radšej ani nepíšem lebo by nevošlo do limitu. 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nanapadá mě důvod, proč by program neměl fungovat na Home Premium a na Pro nebo Ultimate ano. Snad jen díky XP modu a virtuálnímu stroji. To je pak akorát emulace XP a lze to řešit virtualizačními programy třetích stran + na nich rozjet XP.
Jen bych upozornil, že tu virtualizaci musí podporovat i CPU.
A OEM licence je skutečně spjatá s tím PC (jeho deskou), takže bys to mohl maximálně prodat s tou deskou.
Jen bych upozornil, že tu virtualizaci musí podporovat i CPU.
A OEM licence je skutečně spjatá s tím PC (jeho deskou), takže bys to mohl maximálně prodat s tou deskou.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No to je jako, kdyby si zašel do pekárny, koupil rohlík a očichal a chtěl ho po té vrátit.
Tak to prostě nefunguje. Mimochodem... co je to za program?
Tak to prostě nefunguje. Mimochodem... co je to za program?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
To alenka: spíš jako kdyby do něj kousl 

Archicad 13
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
d1amond: to vyjde nastejno... ani v jednom případě by reklamaci neakceptovali :)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
kawu píše:Archicad 13
Řešil jsem to pro jednoho zákazníka. S verzí systému to nemá co dělat. Prostě Archicad bude plně podporován (koupená verze) na W7, až někdy na jaře 2010, tedy nová verze. Tuším že verze 11 jede na W7 64bit dobře, resp. rozchodili jsme jí.
no jestli to nema co delat s W7 to nevim, ale vim, ze jestli budeme pouzivat TeamWork v ArchiCadu, tak s Home se nenapojim na server....aspon tohle mi bylo receno (dneska) a to beru taky jako jedno velke minus. A co se deje s tim Archicadem, jen pri priblizovani a oddalovani se mi ten obraz seka, neni plynuly, pri oznacovani prvku mi zustavaji obdelniky na obrazovce, pomalejsi reakce a tak podobne. Myslim si, ze nemam zas tak malo pameti aby to nestihalo. Pokud jedu na Archivadu 11 Start Edition tak takove problemy jsem nepozoroval.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Co se týče TeamWork a verze Home, tak ta akorát nepodporuje přihlášení do domény. Ale jinak se samozřejmě nehádám. V ostatním platí to co je popsáno výše. 

Tak potom nevím v čem může být chyba. Počítač je aktualizovaný, ovladače taky.
... Pochopil jsem, že se v tom asi trošku orientujete, tak kdybyste měl zájem a chuť, tak přes vzdálený přístup by jste se mohl na to podívat? Ale dneska už nééé... A kolik by to koštovalo pán doktor?

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Jak říkám, rozběhnul jsem 11,a ta 13 má trable s kterýma se moc nehne.Navíc ta 11 byla originálka, v poslední verzi.
//takže chyba je v kombinaci W7+Archi13.Tím se dostáváme na začátek.A pokud někdo řekl, že TeamWork nepůjde (protože třeba pracujete v doméně), tak asi nemluvil do větru.Doména je jediné, co mě napadlo v souvislosti s edicí W7.Třeba je tam něco dalšího.
//takže chyba je v kombinaci W7+Archi13.Tím se dostáváme na začátek.A pokud někdo řekl, že TeamWork nepůjde (protože třeba pracujete v doméně), tak asi nemluvil do větru.Doména je jediné, co mě napadlo v souvislosti s edicí W7.Třeba je tam něco dalšího.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10548
-
od AirCrew