deffender je free fun PVP server... jo když má člověk chuť na takovou odpočinovku, tak se i to hodí... ale WoW není jen o PVP... hodně věcí odtamtud vůbec neznáš a ani si neviděl pokud teda vážně hraješ na deffendru. To bys musel projít blizzlike alespoŇ s 1 postavou a věř tomu že pak toho víš o WoW víc než když v PVP insta serveru umíš hrát za všechny chary (a pokud si dohrál na blizzliku více charů, tak je to ještě lepší)... wow není jen o PVP... a i na blizz serveru to nemusí být jen o raidech a PVE, ale taky občas to 2v2 s kámošem či Wsg nebo Bg zajít (AV nesnáším a stojí za h*** a trvá moc dlouho)... (já hraju WoW ještě od pre-TBC, tedy Classic...i když 60 raidů jsem si neužil, protože než jsem doexpil tak nastoupilo TBC...) Teď jsem tak půl roku nehrál a už vážně uvažuju že se ktomu zase vrátím, protože se občas najde čas, který je nutné něčím vyplnit
  deffender je free fun PVP server... jo když má člověk chuť na takovou odpočinovku, tak se i to hodí... ale WoW není jen o PVP... hodně věcí odtamtud vůbec neznáš a ani si neviděl pokud teda vážně hraješ na deffendru. To bys musel projít blizzlike alespoŇ s 1 postavou a věř tomu že pak toho víš o WoW víc než když v PVP insta serveru umíš hrát za všechny chary (a pokud si dohrál na blizzliku více charů, tak je to ještě lepší)... wow není jen o PVP... a i na blizz serveru to nemusí být jen o raidech a PVE, ale taky občas to 2v2 s kámošem či Wsg nebo Bg zajít (AV nesnáším a stojí za h*** a trvá moc dlouho)... (já hraju WoW ještě od pre-TBC, tedy Classic...i když 60 raidů jsem si neužil, protože než jsem doexpil tak nastoupilo TBC...) Teď jsem tak půl roku nehrál a už vážně uvažuju že se ktomu zase vrátím, protože se občas najde čas, který je nutné něčím vyplnit   . A taky jsem teď zkusil Dotu... musím říct, že bych nečekal, že mě to tak vtáhne a bude bavit... jen je docela složité se ze začátku naučit co a jak dělat atd. což ve WoW vím a tak by bylo jendodušší hrát to
 . A taky jsem teď zkusil Dotu... musím říct, že bych nečekal, že mě to tak vtáhne a bude bavit... jen je docela složité se ze začátku naučit co a jak dělat atd. což ve WoW vím a tak by bylo jendodušší hrát to   no ještě uvidím
  no ještě uvidíma btw: závislost? ... ano 100% toho se už nezbavíte... člověk by řekl že půl roku pauza bude stačit a kdepak

.
.

Schválně, jestli do toho spadnu, uvidíme.
 Schválně, jestli do toho spadnu, uvidíme.   Někde narazíš na debily a za půl dne s tím sekneš a někde na fajn lidi a vydržíš u toho dlouho
 Někde narazíš na debily a za půl dne s tím sekneš a někde na fajn lidi a vydržíš u toho dlouho