Pánové a je to tady, na podzim jsem takhle blbe pohorel se Skype posledni verze, nefungoval jak má, podal a nesel vymazat(vlastne nejde do ted:-)..) takze mne spasila portable verzeBlue Spirit píše:Mám Operu 10.51 a také dělá problémy. Padá, nepamatuje si nastavení a nefunguje správce hesel m.j.
Opera 10.50 po instalaci nejde spustit.
Moderátor: Mods_senior
- weizenkleie
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opera 10.50 po instalaci nejde spustit.
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni;-)
- weizenkleie
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Toz sem to kua smáz, né, ale furt to samé....ani mi to neukázalo ikonu na plose....scheiße!!! Ale sem nainstaloval portable verzi a ta funguje normalne clovece?? to sem z toho jelenalenka_v_říši_divů píše:Koukám, že toho od minulého záznamu dost ubylo, smaž jen hodnoty obsahující "opera.exe"... (ten zbytek bych dal taky k ledu), ale lepší regulérně.. každopádně to nepatří k Opeře. (podle minulého záznamu by se tam podle nynějšího hledání neměl objevovat), problém je, že hodně záznamu, který se mohou týkat Opery má hex hodnotu a to je celkem na dlouhý luštění... tož to smázni, vypni ochrany a zkus instal... zapoměl sem se zeptat, to si zkoušel Operu porvé?
- weizenkleie
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jj....tak tu sem mel a v poho, pak jsem ji vymazal a ze ji pozdejc reinstaluju a od tý doby sem v pasti:-))alenka_v_říši_divů píše:xalfons2: to už dostal radu o několik příspěvků výše...
Blue Spirit: taky s ní nejsem moc spokojenej... zatím mi nejvíc vyhovovala ta 9.6x
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

A mohl bys ten exe soubor Opery někam uploudovat? (ne instalátor ale už z nainstalované složky), zajímalo by mě, jestli se v průběhu instalace poškodil on, nebo to vázne na jiné cestě....
- weizenkleie
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jj, zkusim to....odkud myslis ze bude nejlip to zkopirovat?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

stačí leteckaposta.cz
Nevím, jestli dobře rozumím, jestli jo tak: Uploadni to na http://www.edisk.cz nebo http://www.uloz.to
//Později no, ale měl jsem to delší
//Později no, ale měl jsem to delší
- weizenkleie
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jj, sem myslel, jako ze ktereho souboru to mam okopirovat, aby ses dozvedel co potrebujes?alenka_v_říši_divů píše:stačí leteckaposta.cz
Vbc tě nechápu, prostě jdi na leteckoupoštu tam vyber soubor opera.exe 
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Přímo soubor opera.exe z adresáře Opera.... // uvažoval si třeba nad bodem obnovy?
Opera je moje oblíbený prohlížeč a zčásti už o něm něco vím a testuji ho, ale jak to čtu tady, není řešení ve fóru možné (snadné). Především tu chybí spousta důležitých údajů od autora dotazu. A tak mi to celé připadá, že má potíže se systémem počítače a jeho nastavením.
Stabilní verze Opery 10.51 se uspěchala a jsou s ní potíže. Mám odzkoušený opravený build Opery 10.52 sestavení 3344 (poslední verze) Tato Opera potíže nemá (zatím jsem nenašel pracovní chybu) tak mohu ji doporučit. Ale prosím raději instalátor MSI stáhnout a instalovat do jiného adresáře!
Stabilní verze Opery 10.51 se uspěchala a jsou s ní potíže. Mám odzkoušený opravený build Opery 10.52 sestavení 3344 (poslední verze) Tato Opera potíže nemá (zatím jsem nenašel pracovní chybu) tak mohu ji doporučit. Ale prosím raději instalátor MSI stáhnout a instalovat do jiného adresáře!
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

george : takže ji taky testuju a vypadá to, že máš pravdu, dám tomu zejtřek a uvidí se.
Každopádně zatím velká spokojenost oproti 10.51 (i při vyčištění všeho možného).
Každopádně zatím velká spokojenost oproti 10.51 (i při vyčištění všeho možného).
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 7793 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od RIKI22
-
- 8 Odpovědi