miranda im

...

Moderátor: Mods_senior

Metal.Master666
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

miranda im

Příspěvekod Metal.Master666 » 04 říj 2006 19:41

nevíte proč mě u jednoho člověka v kontakt listu zustava v okně konverzace pořád to co jsme si psali ? už je tam toho hafo moc a u nikoho jinýho mě to nikdy v životě nedělalo jen tady ... dycky když v mirandě to okno vypnu tak už tam ta historie nezůstavá jen tady v jednom případě,nevíte pls jak se toho zbavit ? štve mě to pač se to načítá to vokno dvě hodiny ...

Reklama
mikel
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mikel » 04 říj 2006 22:14

Klikni si na ten kontakt pravým myšítkem a zvol si Zobrazit historii. Zobrazí se ti historie komunikace s daným kontaktem. Označením řádku a kliknutím na tlačítko Smazat smažeš 1 položku (přijatou nebo odeslanou). Tímto způsobem si můžeš nechat nějaké důležité položky.
Pokud bys chtěl smazat celou historii, tak klikni na tlačítko Additional a a vyber možnost Delete all.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 05 říj 2006 10:06

Asi to je jen globálni nastaveni ale zkus se podívat v mirande do Možnosti -> Psaní zpráv -> Okno se zprávou -> Záznam konverzace jestli tam máš zatrhlou možnost v Načtení historie Pouze neprečtené události

Zpět na “Vše ostatní (sw)”