miranda im
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
miranda im
nevíte proč mě u jednoho člověka v kontakt listu zustava v okně konverzace pořád to co jsme si psali ? už je tam toho hafo moc a u nikoho jinýho mě to nikdy v životě nedělalo jen tady ... dycky když v mirandě to okno vypnu tak už tam ta historie nezůstavá jen tady v jednom případě,nevíte pls jak se toho zbavit ? štve mě to pač se to načítá to vokno dvě hodiny ...
Klikni si na ten kontakt pravým myšítkem a zvol si Zobrazit historii. Zobrazí se ti historie komunikace s daným kontaktem. Označením řádku a kliknutím na tlačítko Smazat smažeš 1 položku (přijatou nebo odeslanou). Tímto způsobem si můžeš nechat nějaké důležité položky.
Pokud bys chtěl smazat celou historii, tak klikni na tlačítko Additional a a vyber možnost Delete all.
Pokud bys chtěl smazat celou historii, tak klikni na tlačítko Additional a a vyber možnost Delete all.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!