češtiny do programů

...

Moderátor: Mods_senior

sneznik
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

češtiny do programů

Příspěvekod sneznik » 03 pro 2006 09:45

Mám potíž s instalovaním češtin, třeba do programu TuneUp Utilities 2006 5.3 2343, chci instalovat češtinu, a počítač mi píše, že se instalace nezdařila, protože nemohl vytvořit soubor C:\\Prgram Files\\Tune Up Utilities 2006\\Common Forms. $$A. Kontaktoval jsem překladatele, a myslím si, že problém musí být u mně někde v nastavení windows, ale nevím kde, když to všem funguje.
Zavřel jsem programy :x , antivirák, firewal, i v nouzovém režimu zkusil - nejde to. Mám takový pocit, že tomu brání něco ve windowsech, snad se to stalo po aktualizaci XP, neměl jsem nikdy problem s instalaci češtin.

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 03 pro 2006 10:37

Možná máš jinou verzi než na kterou je čeština dělaná. V tom popisu máš moc lomítek a chybu ve slově "program" tos opisoval nebo kopíroval?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

sneznik
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

češtiny do programů

Příspěvekod sneznik » 03 pro 2006 23:57

Ne, to jsme blbě opsal. Ty češtiny nejdou u žádného programu.Prostě nějaký problém.???Verze byla správná a to několikrát zkontrolováno. Prostě se nic nedá přepsat tou instalací češtin.
FF

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 04 pro 2006 11:07

Jestli Ti dobře rozumím nejdou instalovat češtiny do žádného programu.Příčinou může být nesprávná verze, jak uvádí El Diablo. U instalačky bývá i návod jak češtinu instalovat, nebo je na webu odkud češtinu stahuješ. Dále to zkus jako admin, příčinou může být, že nemáš nastavené oprávnění jako uživatel.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
    od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8...
    28
    7889
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    02 lis 2024 13:41

Zpět na “Vše ostatní (sw)”