Zdravim lidi.
Potřeboval bych od Vás radu. Koupil sem trojkombinaci tiskárna/kopírka/scanner, konkrétně Canon MP160. Tiskárnu jsem nainstaloval v pohodě, ale scanner nechce pracovat. Když se pokusím spustit nainstalovaný program pro jeho obsluhu, objeví se hláška že příslušné ovladače nebyly nainstalovány. Vůbec ale netuším, jak zmíněné ovladače (respektive scanner samotný) nainstalovat. Z přiloženého CD jsem do počítače nainstaloval kompletní ovladače (cca 160MB), ale přesto nedokážu ovladače ke scanneru nikde najít a nainstalovat je. Jak na to?
P.S. Operační systém je Windows 98SE
Díky za Vaše rady.
Ovladače scanneru
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pruser je že 98mi už dávno nemám snad ti to bude k něčemu. Zapni tu trojkombinaci. v nastavení najdi systém -správce zařízení podívej se po otazníkách. vlož cd od tý trojkombinace. a tam kde je ten otazník by mělo bejt nainstalovat ovladač k tomu zařízení. Jestli je to celý blbě tak se omlouvám.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 2852
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
20 čer 2024 22:04
-
- 14
- 3405
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4660
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 2968
-
od petr22