Hláška pri otvorení fotky,súboru atď. ''Přístup byl odepřen
Re: Hláška pri otvorení fotky,súboru atď. ''Přístup byl odep
:( prosím kto sa rozumie tomu píšte. Už som skúšal všetko to, čo je v príspevkov takže nové rady by som s radosťou prijal.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si nějakou Live distribuci Linuxu a spusť ji z boot CD. Potom se koukni se na ty soubory, zda je přečteš.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
OK stiahnem a skúsim zatiaľ ti ďakujem.
d1amond skúsil som to ale nič. Ani tam stými súbormi nemôžem nič robiť, vlastne to iste ako aj cez windows ani kopírovať proste nič. Ešte sú nejaké spôsoby ako to nejak skúsiť privlastniť??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě zkus CD Hiren's Boot, stáhni vypal na CD (je bootovací) a je na něm mimo jiné MiniWinXP a hromada dalších programů i k obnovení dat. Možná něco pomůže.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
OK skúsim to, ďakujem za radu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Říj 2012 20:57) ---
No tak som to skúsil. Skúsil som všetky možnosti čo súviseli s HDD atď. našiel som sa to volá, že disk genius alebo tak nejak. A stým mi to šlo nakopírovať na plochu ,ale keď som sa to pokúsil otvoriť nejaký .rar súbor,tak mi vypísalo, že nie je možné otvoriť ako archív. Tak sa chcem spýtať ,či sú ešte iné možnosti. Samozrejme ešte to budem skúšať s tým programom ,lebo to vypadá ,že by to sa dalo nejak cez ten program spraviť.Problém je vtom ,že neviem až tak po anglicky a niektoré možnosti čo sú tam sa neodvážim spustiť.Tak sa chcem spýtať či by niektoré možnosti ,keď ich vyskúšam ,či by mi mohli nejakú neplechu spraviť? Za odpoveď ti ďakujem Pic.
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Říj 2012 20:57) ---
No tak som to skúsil. Skúsil som všetky možnosti čo súviseli s HDD atď. našiel som sa to volá, že disk genius alebo tak nejak. A stým mi to šlo nakopírovať na plochu ,ale keď som sa to pokúsil otvoriť nejaký .rar súbor,tak mi vypísalo, že nie je možné otvoriť ako archív. Tak sa chcem spýtať ,či sú ešte iné možnosti. Samozrejme ešte to budem skúšať s tým programom ,lebo to vypadá ,že by to sa dalo nejak cez ten program spraviť.Problém je vtom ,že neviem až tak po anglicky a niektoré možnosti čo sú tam sa neodvážim spustiť.Tak sa chcem spýtať či by niektoré možnosti ,keď ich vyskúšam ,či by mi mohli nejakú neplechu spraviť? Za odpoveď ti ďakujem Pic.
-
- Pohlaví:
Je ještě jedna věc co bys mohl zkusit. Dopředu upozorňuji, že riziko ztráty dat je velké. Použij nějaký partition manager, vytvoř si v něm bootovací medium. Potom nabootoj z tohoto media a ten datový disk, či oddíl převeď na formát FAT32. Tento souborový systém totiž práva k souborům nepodporuje, takže se veškeré informace o vlastnictví a právech ztratí.
K tomu bych ještě dodal - ne každý partition manažer tuto konverzi umí, případně umí bez ztráty dat. Já používám partition magic, ten je ale placený. Takže možná budeš muset vyzkoušet více programů.
K tomu bych ještě dodal - ne každý partition manažer tuto konverzi umí, případně umí bez ztráty dat. Já používám partition magic, ten je ale placený. Takže možná budeš muset vyzkoušet více programů.
Aha,ďakujem vyskúšam.
Luccas píše: keď som sa to pokúsil otvoriť nejaký .rar súbor,tak mi vypísalo, že nie je možné otvoriť ako archív.....
čím jsi to otvíral ?
Pokud tímhle http://www.slunecnice.cz/sw/7-zip/ , tak to zkus označit všechno ( všechny ty soubory co jsi uložil na plochu) a znovu dej otevřít, naráz vše extrahovat.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
keď to bol .rar súbor tak cez winrar
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 4906
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 čer 2024 23:25
-
- 0
- 4022
-
od Kincl6
05 srp 2024 19:45
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2747
-
od petr22
18 pro 2024 23:15
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4284
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4158
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-