Dobrý den
Musel jsem reinstalovat Windows ale zapoměl jsem udělat zálohu tak tím pádem jsem ztratil velice duležity dokument chtěl bych se zeptat jestli ho jde nějak obnovit zkoušel jsem program Recuva ale ten mi nepomohl. Nejsou nějaké jiné programy co by mi mohli obnovit smazaný dokument děkuji moc za radu a přeji krásny den
Obnovení smazaného dokumentu
-
- Pohlaví:
Re: Obnovení smazaného dokumentu
Programů je více, je to někde v Články a návody, pokud si ale přeinstaloval systém, pak bude každá snaha marná.
Takže když jsem reinstalovat system hold dokument nemohu obnovit ?
-
- Pohlaví:
Možná ano, ale bude to obtížné. Záleží jakým způsobem si systém přeinstaloval. Především je to nutné obnovovat hned a ne po několika dnech, když už to může být přepsáno jinými soubory!
jak_zachranit_data_z_harddisku.php
jak_zachranit_data_z_harddisku.php
Zkus testdisk nebo getdataback (tento je trial), programů je víc, ale nejlíp si povedou asi ty placené
(jenže dát za to prachy a pak nic nenajít je na -----... zkus ten trial třeba to najde)

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Chlapi měl jsem na mysli textovy dokument word zkousel jsem ho obnovit pred tu Recuvu a obnoví mi ho ale jak ho otevru tak v něm jsou kliky háky. Myslite si kdybych to zkusil přes nějaky ten placeny program že by mi to obnovili v pořadku. A prominte že vas tak zatezuju při veceru a děkuji vám za trpělivost se mnou :).
-
- Pohlaví:
tak to zřejmě máš smůli. Recuva smazaný soubor našla, ale sektory, na kterých se nacházel už jsou přepsány. Klidně zkus ten getdataback, ve free verzi ti ten dokument zobrazí (jen ho nedovolí uložit - tedy obnovit).
System souboru mám ted NTFS takže bych měk pouzit Getbackdata fot NTFS že ano ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Převádění Dokumentu z MS Office do online prostředí
od zuzana3 » 10 dub 2025 13:00 » v Kancelářské balíky - 1
- 3656
-
od Gerete
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 13:48
-
-
- 1
- 4154
-
od pcmaker
07 bře 2025 18:01
-
- 3
- 4023
-
od petr22
30 dub 2025 09:26
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15747
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 2
- 3489
-
od petr22