Win DVD Intervideo 5
Win DVD Intervideo 5
vlastním instalační cd Win DVD 5 (oem verze bylo součástí balení počítače) a chci si ho nainstalovat do nového počítače (starý ruším)Bohužel při instalaci chce po mě licenční klíč, který nemám. Při instalaci na původní počítač to po mě nechtělo. Dá se někde ve složce nainstalovaného přehrávače zjistit tento licenční klíč? děkuji za radu
Existují dva druhy blbců. Ti co se s tím narodili a ti co se k tomu dopracovali.
kdyz vyrobci davaji oem cedecka ruzneho sw k nakupu noveho pocitace tak nektere byvaji specialne upravene ze rozpoznaji zelezo co tam mas, napriklad kdyz si koupis notesa s widlema tak tam nemusis psat zadnej klic pri instalaci ale na jinej pocitac to z toho ceda nenainstalujes (myslim jineho vyrobce nebo jinou produkcni radu ne stejnej model ale jinej kus) takze je mozne ze to WIN DVD je podobne upravene - ale je to jenom napad, skutecnost muze byt naprosto jina, jinak cd klice jsou na papirovem obalu vecinou vzadu nebo u nekterych produktu jsou dokonce vytisknuty na CD - uz se mi stalo ze jsem je nekolikrat prehlednul, tak se zkusit podivat jeste tam