Win DVD Intervideo 5

...

Moderátor: Mods_senior

Gaca
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Win DVD Intervideo 5

Příspěvekod Gaca » 16 črc 2007 18:51

vlastním instalační cd Win DVD 5 (oem verze bylo součástí balení počítače) a chci si ho nainstalovat do nového počítače (starý ruším)Bohužel při instalaci chce po mě licenční klíč, který nemám. Při instalaci na původní počítač to po mě nechtělo. Dá se někde ve složce nainstalovaného přehrávače zjistit tento licenční klíč? děkuji za radu
Existují dva druhy blbců. Ti co se s tím narodili a ti co se k tomu dopracovali.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 16 črc 2007 23:55

Určitě jsi tam něco zadával, zkus ještě hledat na cd, obalu ...

oldys
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod oldys » 17 črc 2007 00:07

kdyz vyrobci davaji oem cedecka ruzneho sw k nakupu noveho pocitace tak nektere byvaji specialne upravene ze rozpoznaji zelezo co tam mas, napriklad kdyz si koupis notesa s widlema tak tam nemusis psat zadnej klic pri instalaci ale na jinej pocitac to z toho ceda nenainstalujes (myslim jineho vyrobce nebo jinou produkcni radu ne stejnej model ale jinej kus) takze je mozne ze to WIN DVD je podobne upravene - ale je to jenom napad, skutecnost muze byt naprosto jina, jinak cd klice jsou na papirovem obalu vecinou vzadu nebo u nekterych produktu jsou dokonce vytisknuty na CD - uz se mi stalo ze jsem je nekolikrat prehlednul, tak se zkusit podivat jeste tam

oldys
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod oldys » 17 črc 2007 00:10

jo sorry ten tip s umistenim uz tu je napsanej takze se omlouvam za opakovani

Gaca
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Gaca » 17 črc 2007 06:47

Na obalu nic není a Win DVD je jediný program z těch co byly v balení s počítačem (Fujitsu Siemens Amilo 1450) který vyžaduje při instalaci na jiný počítač klíč (teda mimo Windowsu ale ten mám)
Existují dva druhy blbců. Ti co se s tím narodili a ti co se k tomu dopracovali.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”