Problémy poškozené foto, dokumenty Notebook Lenovo Z500
Re: Problémy poškozené foto, dokumenty Notebook Lenovo Z500
Tak jsem to téma našel, ale nevím, jestli Ti pomůže. Ale zkusit se má všechno. Tady se podívej: viewtopic.php?f=62&t=118480
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Díky tohle téma sem zkoukl jde trošku o něco jiného sice ale kartu tím programkem projedu
už jednou mi pomohl.. ale co ty data na disku? nevím co vše je poškozené. ale jsou to dokumenty, fotky, zatím... na nic dalšího jsem ještě nepřišel.

Pak jedině nějaký program na obnovu dat, je jich mnoho - Recuva, GetdataBack for..., atd, atp. Ale neručím za to, že Ti pomohou. Free verze Tě nezachrání, plné verze jsou dobře placné! 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
právě na tyhle prográmky nemám nervy louská to hodiny výsledek není bůh vi jaký :(.. Ale děkuji.. recuva mi už hodněkrát pomohla ale ne vždy byl výsledek kladný většinou obnovil data ale yly zase jinak poškozená nebo nešli otevřít do originální velikosti :(.. neby byly tony barev pomíchané.. chtělo by to aby se tu přišel podívat nějaký odborník
.. nezbyde mi nic jiného než čekat .. Ale i tak Děkuji 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2915
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 10:53
-
-
Notebook Lenovo Y50-70 prodloužení FFC kabelu klávesnice Příloha(y)
od SGvagon » 07 led 2025 01:46 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2803
-
od SGvagon
28 led 2025 22:19
-
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2751
-
od petr22
18 pro 2024 23:15
-
-
- 19
- 2722
-
od AirCrew