hledal jsem všude možně na googlu, ale nenašel jsem nic. Takže se chci zeptat tady, jestli někdo bude vědět v čem je problém, protože už mě to docela leze na nervy.
Jde o to, že když stahuju něco v Google Chrome, tak jde sice vše v pořádku, ale když nechám nějakou dobu během stahování počítač nečinný (nastavím aby se nepřepl do režimu spánku) tak se třeba po půl hodině vrátím a zjistím, že stahování se zaseklo s hláškou:
"Počítač nyní vykonává příliš mnoho úloh. Zkuste to znovu později."
Po tom co se tam tato hláška jednou objeví, tak už vpodstatě nejde stahovat. Každé další stahování po 15 minutách opět vyhodí tuto hlášku a když zkusím jiný prohlížeč, taky se zasekne. Pomůže až restart. Problém je, že někdy je stahování dlouhé a já nechci celou tu dobu sedět u PC jenom, aby se mi to stáhlo.
Napadlo mě, že mám v PC nějaký program, který se spouští, když je systém nečinný a způsobí tuto chybu, ale nemám v tomto úplně přehled, takže nevím jestli to může být něčím takovým.
Přeinstalovávat systém se mi zrovna moc nechce...a to ani nevím jestli by mi to pomohlo.
Takže prosím o radu, budu moc rád pokud někdo bude vědět co s tím. :)
btw. Je to notebook, psal jsem PC (síla zvyku