jak dostat z analogové kamery video do pc a vypalit na dvd

...

Moderátor: Mods_senior

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 12 bře 2008 16:02

On má asi grafiku bez vstupu. Ten konektor S-Video je jen výstup. Musí si koupit TV kartu (analog) jsou kolem 1.000,- i méně.TV karta má většinou jak vstup S-video , tak cinch(vstup) na kompozitní video a jack na vstup Audio.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Reklama
BROZA
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 12 bře 2008 17:13

bulterierjirka píše:Nejsem si ůplně jistý, ale připojuješ kameru na VÝSTUP z graf. karty.
Existujou vůbec grf.karty s video vstupem?
Myslím, že na to potřebuješ TV kartu

Existují namátkou třeba tato http://www.100mega.cz/art_doc-5F0BE33DD ... cp&lotus=1 a mnoho dalších
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

guest

Příspěvekod guest » 12 bře 2008 17:13

Tomu celkem rozumím, jak jsem psal v úvodu tak o těch dnešních kartách moc nevím. Pravděpodobně to opravdu cpe do výstupu.
Vřdyť je tam napsáno IN anebo OUT ?

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 12 bře 2008 17:22

Musíš si pořídit kartu na Video IN.Já mám tu nejlevnější verzi a vyhovuje mi.Je to tahle http://www.lan-shop.cz/tv-tunery-a-vide ... dtek/15666
Ke kartě je dodaný i software na nahrání videa na pevný disk do počítače.Stříhám a upravuji to pak přes Pinnacle Studio.Samozřejmě potřebuješ kompozitní kabel CINCH (žlutý) na video a kabel CINCH/jack na audio.Jack zapojíš do LINE IN na zvukovce počítače.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

guest

Příspěvekod guest » 13 bře 2008 07:34

Pokud by to chtěl jen na pár věcí - občas - tak nby asi byla lepší ta TV karta. Sice se z TV toho dnes moc nahrát nedá, ale sem tam se přece jen něco najde.
Je to asi věc názoru, ale má to i svoje plusy.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”