jak dostat z analogové kamery video do pc a vypalit na dvd
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
On má asi grafiku bez vstupu. Ten konektor S-Video je jen výstup. Musí si koupit TV kartu (analog) jsou kolem 1.000,- i méně.TV karta má většinou jak vstup S-video , tak cinch(vstup) na kompozitní video a jack na vstup Audio.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
bulterierjirka píše:Nejsem si ůplně jistý, ale připojuješ kameru na VÝSTUP z graf. karty.
Existujou vůbec grf.karty s video vstupem?
Myslím, že na to potřebuješ TV kartu
Existují namátkou třeba tato http://www.100mega.cz/art_doc-5F0BE33DD ... cp&lotus=1 a mnoho dalších
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
-
- Pohlaví:
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Musíš si pořídit kartu na Video IN.Já mám tu nejlevnější verzi a vyhovuje mi.Je to tahle http://www.lan-shop.cz/tv-tunery-a-vide ... dtek/15666
Ke kartě je dodaný i software na nahrání videa na pevný disk do počítače.Stříhám a upravuji to pak přes Pinnacle Studio.Samozřejmě potřebuješ kompozitní kabel CINCH (žlutý) na video a kabel CINCH/jack na audio.Jack zapojíš do LINE IN na zvukovce počítače.
Ke kartě je dodaný i software na nahrání videa na pevný disk do počítače.Stříhám a upravuji to pak přes Pinnacle Studio.Samozřejmě potřebuješ kompozitní kabel CINCH (žlutý) na video a kabel CINCH/jack na audio.Jack zapojíš do LINE IN na zvukovce počítače.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1118
-
od extrem