Měl jsem kdysi (než mi ho někdo ve zkušebně ukradl) malý, asi šestišavlový, mixák od Hamy. Ten byl pro mě zcela nepoužitelný, protože z výstupu se dralo do PA cosi, co se podobalo poslechu hudby ve sprše. V jednom equalizéru mám frekvenční analyzér, který produkuje růžový šum (pink noise), ten by se dal do signálu přimíchávat, při záznamu. V práci bych měl mít někde schéma na šumový generátor, takže bych se ti po něm podíval a poslal obrázek.
Potřebuju šumící mikrofon při nahrávání
- karlos
 - Master Level 8

- Pohlaví: 

- Stav:

Re: Potřebuju šumící mikrofon při nahrávání
Také jsem plný zvědavosti. Patřím totiž mezi 99.9999% lidí, kteří bojují s šumem do poslední mrti a v rámci tohoto boje utrácím peníze za lepší a dražší hračky, takže mi šrotuje hlavou proč někdo potřebuje zašuměnou nahrávku 

Měl jsem kdysi (než mi ho někdo ve zkušebně ukradl) malý, asi šestišavlový, mixák od Hamy. Ten byl pro mě zcela nepoužitelný, protože z výstupu se dralo do PA cosi, co se podobalo poslechu hudby ve sprše. V jednom equalizéru mám frekvenční analyzér, který produkuje růžový šum (pink noise), ten by se dal do signálu přimíchávat, při záznamu. V práci bych měl mít někde schéma na šumový generátor, takže bych se ti po něm podíval a poslal obrázek.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Karlos: To zase nemusíš, kvůli tomu si tu stavět něco nebudu, bych si asi rovnou radějc koupil ten jiný mikrák : ))
Ok, tak jde mi o EVP, hahaha, zasmějte se :) Pokud nevíte co to je, tak si to nanděte na netu : ))

Ok, tak jde mi o EVP, hahaha, zasmějte se :) Pokud nevíte co to je, tak si to nanděte na netu : ))
- jaro3
 - člen Security týmu
 - 
		Guru Level 15

- Pohlaví: 

- Stav:

To myslíš toto?
EVP je zkratka pro anglický výraz „Elektronic Voice Phenomena“, což by se dalo přeložit jako Fenomén elektronického hlasu. Týká se hlasů zachycených na různých nahrávacích médiích, které nepatří žádné rozhlasové stanici, ani staré nahrávce. Bývají často útržkovité, náhodně se objevující. Je to způsob posmrtné komunikace s druhým světem.
A já se s tím hledám a nastavuji AUDIGY2.........

EVP je zkratka pro anglický výraz „Elektronic Voice Phenomena“, což by se dalo přeložit jako Fenomén elektronického hlasu. Týká se hlasů zachycených na různých nahrávacích médiích, které nepatří žádné rozhlasové stanici, ani staré nahrávce. Bývají často útržkovité, náhodně se objevující. Je to způsob posmrtné komunikace s druhým světem.
A já se s tím hledám a nastavuji AUDIGY2.........
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
						Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- 
				guest
 - Pohlaví: 

Také jsem zvědavý proč někdo chce "šumící" mikrofon když se šumem každý zvukař bojuje. Ale jak píše Karlos, také jsem v dobách kdy jsme byli sledováni anebo jsme byli jen paranoiní viděl možná v AR generátor, který ale vyráběl bílý šum. Montovalo se to někam na záclonovou konzoli a mělo to zamezit odposlechu - jako sprcha. 

Nezkoušel jsem to.
Zkus zagooglit a hned máš výsledek (generátor šumu) generátor šumu - ten první ber

Nezkoušel jsem to.
Zkus zagooglit a hned máš výsledek (generátor šumu) generátor šumu - ten první ber
- 
				guest
 - Pohlaví: 

Je tam toho spousta Generátor nf bílého šumu

jaro3: Ano, myslím tohle. Tak za jakoukoliv tvůj čas, který si na mě ztratil, se omlouvám 
Blue Spirit: No, bylo mi prvně řečeno, že se to nedělá např. přes rádio apod (teď mluvím o tom EVP, co jsem prozradil). Ale další řekl, že to tak zkoušel a zmínil gramofon. Když zapnu gramofon (jen zapnu, nic víc), tak nám tuším šumí bedny, takže to zkusím jutro z toho

Blue Spirit: No, bylo mi prvně řečeno, že se to nedělá např. přes rádio apod (teď mluvím o tom EVP, co jsem prozradil). Ale další řekl, že to tak zkoušel a zmínil gramofon. Když zapnu gramofon (jen zapnu, nic víc), tak nám tuším šumí bedny, takže to zkusím jutro z toho
Tak já to chápu tak, že kdyby si nějaký duch našel na tebe čas, tak ty zašumí i do prvotřídního mikrofonu. Já si radši zahraju AvP, možná i AvP2 ...

- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 
												Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
 - 7097
 - 
						od atari
						Zobrazit poslední příspěvek 
08 lis 2024 15:17

- 

- 

- 
												Herní PC cca 50k+monitor+mikrofon?
od TheUnstableDee » 15 srp 2025 07:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 48
 - 15730
 - 
						od TheUnstableDee
23 srp 2025 15:52

- 

- 

- 
												Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
 - 4834
 - 
						od HelFix
12 pro 2024 13:50

-