Potřebuju šumící mikrofon při nahrávání

...

Moderátor: Mods_senior

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Potřebuju šumící mikrofon při nahrávání

Příspěvekod karlos » 19 srp 2008 15:13

Také jsem plný zvědavosti. Patřím totiž mezi 99.9999% lidí, kteří bojují s šumem do poslední mrti a v rámci tohoto boje utrácím peníze za lepší a dražší hračky, takže mi šrotuje hlavou proč někdo potřebuje zašuměnou nahrávku :wink:
Měl jsem kdysi (než mi ho někdo ve zkušebně ukradl) malý, asi šestišavlový, mixák od Hamy. Ten byl pro mě zcela nepoužitelný, protože z výstupu se dralo do PA cosi, co se podobalo poslechu hudby ve sprše. V jednom equalizéru mám frekvenční analyzér, který produkuje růžový šum (pink noise), ten by se dal do signálu přimíchávat, při záznamu. V práci bych měl mít někde schéma na šumový generátor, takže bych se ti po něm podíval a poslal obrázek.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
cross
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod cross » 19 srp 2008 15:44

Karlos: To zase nemusíš, kvůli tomu si tu stavět něco nebudu, bych si asi rovnou radějc koupil ten jiný mikrák : ))
Ok, tak jde mi o EVP, hahaha, zasmějte se :) Pokud nevíte co to je, tak si to nanděte na netu : ))

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 19 srp 2008 15:47

To myslíš toto?
EVP je zkratka pro anglický výraz „Elektronic Voice Phenomena“, což by se dalo přeložit jako Fenomén elektronického hlasu. Týká se hlasů zachycených na různých nahrávacích médiích, které nepatří žádné rozhlasové stanici, ani staré nahrávce. Bývají často útržkovité, náhodně se objevující. Je to způsob posmrtné komunikace s druhým světem.
A já se s tím hledám a nastavuji AUDIGY2.........
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

guest

Příspěvekod guest » 19 srp 2008 15:48

Také jsem zvědavý proč někdo chce "šumící" mikrofon když se šumem každý zvukař bojuje. Ale jak píše Karlos, také jsem v dobách kdy jsme byli sledováni anebo jsme byli jen paranoiní viděl možná v AR generátor, který ale vyráběl bílý šum. Montovalo se to někam na záclonovou konzoli a mělo to zamezit odposlechu - jako sprcha. :lol:
Nezkoušel jsem to.
Zkus zagooglit a hned máš výsledek (generátor šumu) generátor šumu - ten první ber :D

guest

Příspěvekod guest » 19 srp 2008 15:53

Je tam toho spousta Generátor nf bílého šumu

cross
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod cross » 19 srp 2008 15:58

jaro3: Ano, myslím tohle. Tak za jakoukoliv tvůj čas, který si na mě ztratil, se omlouvám :oops:
Blue Spirit: No, bylo mi prvně řečeno, že se to nedělá např. přes rádio apod (teď mluvím o tom EVP, co jsem prozradil). Ale další řekl, že to tak zkoušel a zmínil gramofon. Když zapnu gramofon (jen zapnu, nic víc), tak nám tuším šumí bedny, takže to zkusím jutro z toho 8)

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 srp 2008 17:52

Tak já to chápu tak, že kdyby si nějaký duch našel na tebe čas, tak ty zašumí i do prvotřídního mikrofonu. Já si radši zahraju AvP, možná i AvP2 ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
    od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče
    8
    5701
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    08 lis 2024 15:17
  • Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
    od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem
    5
    2792
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    12 pro 2024 13:50

Zpět na “Vše ostatní (sw)”