george
Media Player Classic
Re: Media Player Classic
To Viktor: Dík za zkušenost a informaci o Media Player Classic. Taky sleduju co se s počítačem děje, zatížení a j. a dost dlouho uvažuji než si nějaký zmetek do počítače stáhnu. Taky se nikde moc neptám...řeším sám
george
george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
Není zač
Jinak jediné, co mi u tohoto přehrávače chybí, je nějaký pěkný skin. Skin totiž nemá nic moc. Dost običejný. Ale tek hlavní je, že to kvalitně přehrává videa. A musím říct, že velice kvalitně
Akorát je třeba si nastavit titulky, pokud nechcete aby je vám zobrazoval příliš velký a rozmazaný. V možnostech se dá nastavit rozlišení titulků na "desktom". Pak je bude zobrazovat podle vašeho rozlišení monitoru a titulky pak budou krásně ostré. Velikost se tam dá taky nastavit a taky různé úmístění, jako vzdálenost od spodní části obrazovky, atd...
Jinak jediné, co mi u tohoto přehrávače chybí, je nějaký pěkný skin. Skin totiž nemá nic moc. Dost običejný. Ale tek hlavní je, že to kvalitně přehrává videa. A musím říct, že velice kvalitně
AMD Ryzen 3700x| Ram 32GB 2400Mhz DDR4| NVIDIA RTX 4070 ti
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Viktor.Z:Dík za postřeh.MPC taky někdy používám,ale nenapadlo mě se dívat kolik vytěžuje procesor.Všem já si filmy pouštím maximálně v DiVX
Ale až budu pouštět v HD jsem v obraze.A není pravda,že když pouštím filmy tak nic jinýho nedělám
Já popravdě řečeno málokdy dělám jen jednu věc. 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
proc se do viktora hned poustite ze zbytecne zaklada topik? me to pride jako zajimavej postreh
Tak DivX ti dnes v pohodě přehraje každej počítač, takže u toho se ani koukat nemusíš, jak je vytíženej procesor, ale jak budeš koukat na HD, tak uvidíš, jak ho budeš sledovatliborek píše:Viktor.Z:Dík za postřeh.MPC taky někdy používám,ale nenapadlo mě se dívat kolik vytěžuje procesor.Všem já si filmy pouštím maximálně v DiVX![]()
Ale až budu pouštět v HD jsem v obraze.A není pravda,že když pouštím filmy tak nic jinýho nedělám
Já popravdě řečeno málokdy dělám jen jednu věc.
Doporučoval bych ti vyzkoušet nějaký aspoň 720p film. Uvidíš, jaký je to rozdíl v kvalitě od divxu. Film v 1080p asi jen podle toho, jaký máš monitor. Ale s tvým procesorem by jsi měl být schopen přehrát i to. S dvoujádrovým už se to dá. A ještě když vlastně použiješ MPC, tak to asi půjde úplně bez problému
Jen nechápu, že při koukání na film děláš i něco jiného. To bych nemohl. Já filmy rád a když na nějaký koukám, tak si ho chci pořádně užít
Jinak na procesor samozřejmě koukat nemusíš. Tady jde jen o to, že mě překvapilo, jak ten procesor není vůbec vytíženej, když HD přehrávám v MPC, protože vím, jak je vytíženej, když HD přehrávám v jakýmkoliv jiným programu. U filmu s rozlišením 1080p, bývá vytížen quad kolem 20%, duo 60 - 80% a jednojádrový to nepobere..... ale... chtěl bych to na takovém procesoru zkusit s MPC. To by mě zajímalo, co by na to řek.
Díky, ponik
AMD Ryzen 3700x| Ram 32GB 2400Mhz DDR4| NVIDIA RTX 4070 ti