El Diablo doporučuje Free software: Vyřešeno
Re: El Diablo doporučuje Free software:
No tak co se mě týče, stáhnul jsem si free Ashampoo firewall a později jsem zjistil že mi vytěžuje CPU až o 55%, nevim jestli to byla pravda, ale šel pryč 

Re: El Diablo doporučuje:
Sektor píše:Sektor v žádném případě nedoporučuje tyto věci od El-Diabla :
- firewall (jakejkoliv včetně toho od Microsoftu) ; jakejkoliv jinej movie player krom Media Player Classic (slovíčko classic čti pro jistotu 4x - 5x) ; antivir jakýkoliv jiný krom ESET NOD 32 ; Prohlížeč Opera ...
Rozebírat to zde ale asi nemá smysl, stejně jako sem napsat to, co jsem uvedl výšel ... ale nedalo mi to.
Hezky den ...
Ješte se vložím

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hombr píše:No tak co se mě týče, stáhnul jsem si free Ashampoo firewall a později jsem zjistil že mi vytěžuje CPU až o 55%, nevim jestli to byla pravda, ale šel pryč
To si ho měl na 286?

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Pokud někdo používá firewall na domácím PC , je to jak kdyby v reálném životě fetoval ... nevidím důvod si zbytečně ku*vit zdraví, sorry
O Windowsovském Firewallu ani nemluvim ....

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
ja mam firewall: outpost firewall som s nim uplne spokojny
antivir: Avira AntiVir free verzia je tiez v poho nasla mi po node 2 virusy trojany
mp3 player:Winamp pouziva ho asi najviac ludi na svete
avi prehravac: BS Player narabat viem iba s nim:Dzatial...
antispyware:spybot,spywall,spyware blaster ktory komu vyhovuje...
prehliadac obrazkov a gif je asi obycajny od windows a ked chcete s tym daco robit tak ten InfranWiew
spravca suborov: Total commander
prehliadac:najbezpecnejsi a najlepsi je Mozilla Firefox niekomu je dobra aj Opera alebo Maxthon
postovy klient:Mozilla Thunderbird
instant messengers:Icq,Skype,Trilian
toto mam ja neviem ako ostatni ale pise sem dalej...
je super pozerat si veci ktore sem pisu ini ludia
antivir: Avira AntiVir free verzia je tiez v poho nasla mi po node 2 virusy trojany
mp3 player:Winamp pouziva ho asi najviac ludi na svete
avi prehravac: BS Player narabat viem iba s nim:Dzatial...
antispyware:spybot,spywall,spyware blaster ktory komu vyhovuje...
prehliadac obrazkov a gif je asi obycajny od windows a ked chcete s tym daco robit tak ten InfranWiew
spravca suborov: Total commander
prehliadac:najbezpecnejsi a najlepsi je Mozilla Firefox niekomu je dobra aj Opera alebo Maxthon
postovy klient:Mozilla Thunderbird
instant messengers:Icq,Skype,Trilian
toto mam ja neviem ako ostatni ale pise sem dalej...

AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
Sektor píše:Pokud někdo používá firewall na domácím PC , je to jak kdyby v reálném životě fetoval ... nevidím důvod si zbytečně ku*vit zdraví, sorryO Windowsovském Firewallu ani nemluvim ....
Tak nwm, jestli jsem to dobre pochopil. Firewall na domacim PC je k nicemu (zbytecny)?
- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Sektor neblbni,to do fora nepatri,dej si ten nazor nekam do "poradny" kde to nebude brano tak vazne.
kazdemu jako vzdy vyhovuje SW podle konfigurace a osobni pohody,tento topic jsem pochopil jako doporuceni,ne jako kritiku nebo hodnoceni.
kazdemu jako vzdy vyhovuje SW podle konfigurace a osobni pohody,tento topic jsem pochopil jako doporuceni,ne jako kritiku nebo hodnoceni.
Naposledy upravil(a) mopik dne 24 dub 2008 21:10, celkem upraveno 1 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to fildanek: měl jsem Outpost, ale těžce mi nevyhovoval.blokoval mi cookies a nemohl jsem na různých fórech odesílat příspěvky a v nastavení to nešlo nijak změnit (měl jsem verzi PRO)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
mopik píše:Sektor neblbni,to do fora nepatri,dej si ten nazor nekam do "poradny" kde to nebude brano tak vazne.
Jestli si to co píši lidé neuvědomí a vážně brát nebudou (jak míníš), dopadne to s touhle generaci opravdu špatně ... ale opravdu mi to může být vlastně jedno žé ...
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Poslechni Sektore, nemohl by ses jít ztrapňovat někam jinam? Dík.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- mopik
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
to sektor : pokud jsi vylozene odbornik tak skutecne jsou cesty kdy FW nepotrebujes. Ale rady na tomto foru hledaji vetsinou bezni uzivatele ,kteri resi problem s OS az kdyz nastane diky breberkam nebo nechtenemu odkliknuti. Naprosta vetsina lidi o OS nepotrebuje nic vedet dokud je o.k. a tvoje odsouzeni FW je pro ne vylozene matouci.Jsem zrejme minimalne o generaci jinde(asi o 2) a ucim se od vsech kteri mi poradi,tohle forum beru jako "bernou minci"a pokud bych si tvuj nazor precetl pred pul rokem tak bych se mozna podle toho zaridil,se vsemi nasledky.Bohuzel.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud někdo používá firewall na domácím PC , je to jak kdyby v reálném životě fetoval ...
Podobné je to i s používáním prezervativů že?....

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)