nepodařilo zobrazit systém k výběru, a manuálně jsem vůbc netušil kde a jaké ovladače mám hledat. Takže problém přetrvával a pi pár změnách v Biosu a jejich opětovném navráceni už mi PC nechce ani nabootovat toto dvd, a na místo toho se objeví na černé obrazovce L99 99 99 99... Viz dalši obrázek.. Setkal se s tímto už, prosím, někdo?
 nepodařilo zobrazit systém k výběru, a manuálně jsem vůbc netušil kde a jaké ovladače mám hledat. Takže problém přetrvával a pi pár změnách v Biosu a jejich opětovném navráceni už mi PC nechce ani nabootovat toto dvd, a na místo toho se objeví na černé obrazovce L99 99 99 99... Viz dalši obrázek.. Setkal se s tímto už, prosím, někdo?Problém s Pc - nenabíhá windows
- 
				aspartamkill
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
Problém s Pc - nenabíhá windows
Zdravím, před nějakou dobou se můj PC, ješte před načtením systému nacházel v restartovací smyčce - to jsem se snažil vyřešit přes instalační DVD Windows Vista, ale při funkci opravy se mu nějak na této obrazovce - viz:  nepodařilo zobrazit systém k výběru, a manuálně jsem vůbc netušil kde a jaké ovladače mám hledat. Takže problém přetrvával a pi pár změnách v Biosu a jejich opětovném navráceni už mi PC nechce ani nabootovat toto dvd, a na místo toho se objeví na černé obrazovce L99 99 99 99... Viz dalši obrázek.. Setkal se s tímto už, prosím, někdo?
 nepodařilo zobrazit systém k výběru, a manuálně jsem vůbc netušil kde a jaké ovladače mám hledat. Takže problém přetrvával a pi pár změnách v Biosu a jejich opětovném navráceni už mi PC nechce ani nabootovat toto dvd, a na místo toho se objeví na černé obrazovce L99 99 99 99... Viz dalši obrázek.. Setkal se s tímto už, prosím, někdo?

nepodařilo zobrazit systém k výběru, a manuálně jsem vůbc netušil kde a jaké ovladače mám hledat. Takže problém přetrvával a pi pár změnách v Biosu a jejich opětovném navráceni už mi PC nechce ani nabootovat toto dvd, a na místo toho se objeví na černé obrazovce L99 99 99 99... Viz dalši obrázek.. Setkal se s tímto už, prosím, někdo?- 
				aspartamkill
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
Re: Problém s Pc - nenabíhá windows
Je tam Vista.. ten obrázek můj není, ale je to tam stejně... s tím rozdílem že mě v té tabulce ten můj Windows VISTA nenaběhne...
a zde je můj aktuálnější problém... viděl to už někdo? na této obrazovce se to sekne a nepokračuje dál

a zde je můj aktuálnější problém... viděl to už někdo? na této obrazovce se to sekne a nepokračuje dál

- 
				aspartamkill
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
Z problému s černou obrazovkou jsem se díky clearu CMOS dostal, děkuji. Ale jsem tedy zpět u prvotního problému, tedy počitače nacházejícího se v restartovací smyčce, přičemž když vypnu autorestart, na poslední modré obrazovce mám napsánu chybu :

- 
				aspartamkill
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
STOP: c000007b {Bad Image}
\??\C:Windows\system32\sxs.dll is either not designed to run on windows or it cntaints an ereor. Try...........

\??\C:Windows\system32\sxs.dll is either not designed to run on windows or it cntaints an ereor. Try...........
- 
				guest
- Pohlaví:  
Našel jsem k tomu toto  -  http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 6c7146211b
Zkus to.
Nebo zkus požádat MiliNesse o radu, to možná bude lepší.

Zkus to.
Nebo zkus požádat MiliNesse o radu, to možná bude lepší.
- 
				aspartamkill
- nováček
- Pohlaví:  
- Stav:
Nakonec už tedy ve fázi prvního vloženého obrázku při pokusu o opravu s instalaačním cd systém nachází, nicméně problém bohužel nevyřešil...

- 
				- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek

- 

- 3
- 4889
- 
						od RIKI22
						Zobrazit poslední příspěvek 
 27 srp 2025 20:29

- 
				- 
												Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
 od IMB » 26 říj 2025 14:30 » v Windows 11, 10, 8...
- 0
- 1771
- 
						od IMB
 26 říj 2025 14:30

- 

- 

- 0
- 89
- 
						od IMB
 dnes, 15:15

- 
				- 
												Mýty a fakta o tzv. zranitelnosti nepodporovaných Windows 7 a i Windows XP
 od IMB » 25 říj 2025 17:51 » v Windows 11, 10, 8...
- 8
- 2938
- 
						od IMB
 28 říj 2025 16:36

- 

- 

- 9
- 6244
- 
						od pcmaker