Problém s Pc - nenabíhá windows
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Problém s Pc - nenabíhá windows
Zdravím, před nějakou dobou se můj PC, ješte před načtením systému nacházel v restartovací smyčce - to jsem se snažil vyřešit přes instalační DVD Windows Vista, ale při funkci opravy se mu nějak na této obrazovce - viz:
nepodařilo zobrazit systém k výběru, a manuálně jsem vůbc netušil kde a jaké ovladače mám hledat. Takže problém přetrvával a pi pár změnách v Biosu a jejich opětovném navráceni už mi PC nechce ani nabootovat toto dvd, a na místo toho se objeví na černé obrazovce L99 99 99 99... Viz dalši obrázek.. Setkal se s tímto už, prosím, někdo?

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Pc - nenabíhá windows
Je tam Vista.. ten obrázek můj není, ale je to tam stejně... s tím rozdílem že mě v té tabulce ten můj Windows VISTA nenaběhne...
a zde je můj aktuálnější problém... viděl to už někdo? na této obrazovce se to sekne a nepokračuje dál

a zde je můj aktuálnější problém... viděl to už někdo? na této obrazovce se to sekne a nepokračuje dál

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Z problému s černou obrazovkou jsem se díky clearu CMOS dostal, děkuji. Ale jsem tedy zpět u prvotního problému, tedy počitače nacházejícího se v restartovací smyčce, přičemž když vypnu autorestart, na poslední modré obrazovce mám napsánu chybu :
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
STOP: c000007b {Bad Image}
\??\C:Windows\system32\sxs.dll is either not designed to run on windows or it cntaints an ereor. Try...........
\??\C:Windows\system32\sxs.dll is either not designed to run on windows or it cntaints an ereor. Try...........
-
- Pohlaví:
Našel jsem k tomu toto - http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 6c7146211b
Zkus to.
Nebo zkus požádat MiliNesse o radu, to možná bude lepší.
Zkus to.
Nebo zkus požádat MiliNesse o radu, to možná bude lepší.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nakonec už tedy ve fázi prvního vloženého obrázku při pokusu o opravu s instalaačním cd systém nachází, nicméně problém bohužel nevyřešil...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7960
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30