Error Sxstrace.exe
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Error Sxstrace.exe
Ahoj, můj problém spočívá v tom, že při otevření jakékoliv aplikace dojde k chybě tohoto souboru, konkrétně: “Spuštění této aplikace se nezdařilo, protože její souběžná konfigurace není správná. Podrobnosti naleznete v protokolu událostí aplikace nebo použijte nástroj příkazového řádku sxstrace.exe“ ..samozřejmě jsem procházel google, různé návody a dozvěděl jsem se, že to je problém s Microsoft visual C++. Stáhl jsem si tedy potřebné knihovny a balíčky i .NetFramework, ale při pokusu o spuštění instalace vyskočila opět ta hláška. C++ nelze ani odinstalovat a ani s ním nějak manipulovat. Zkoušel jsem i příkazový řádek, ale také nic. Mám ale tušení, že to "blbne" jen u souborů x86, protože jsem spustil některé programy, které jedou na x64 nebo x32 (například ccleaner, wmp, apod.) Ale třeba takový Skype nespustím. Nějaké nápady? Díky :)
Jsem takový jaký jsem
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Error Sxstrace.exe
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Roscow
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Error Sxstrace.exe
Na to fórum jsem se taky díval. Dávají tam odkazy na stažení souborů, které jsem si také stáhl, ale jak jsem napsal, bohužel je nemůžu otevřít, vždy vyskočí ta chyba..
Jsem takový jaký jsem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sniper Ghost Warrior 3 CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed
od byron » 12 črc 2025 16:31 » v Hry - 4
- 3520
-
od byron
Zobrazit poslední příspěvek
13 črc 2025 17:11
-