Error Sxstrace.exe

...

Moderátor: Mods_senior

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Error Sxstrace.exe

Příspěvekod Roscow » 18 srp 2013 10:00

Ahoj, můj problém spočívá v tom, že při otevření jakékoliv aplikace dojde k chybě tohoto souboru, konkrétně: “Spuštění této aplikace se nezdařilo, protože její souběžná konfigurace není správná. Podrobnosti naleznete v protokolu událostí aplikace nebo použijte nástroj příkazového řádku sxstrace.exe“ ..samozřejmě jsem procházel google, různé návody a dozvěděl jsem se, že to je problém s Microsoft visual C++. Stáhl jsem si tedy potřebné knihovny a balíčky i .NetFramework, ale při pokusu o spuštění instalace vyskočila opět ta hláška. C++ nelze ani odinstalovat a ani s ním nějak manipulovat. Zkoušel jsem i příkazový řádek, ale také nic. Mám ale tušení, že to "blbne" jen u souborů x86, protože jsem spustil některé programy, které jedou na x64 nebo x32 (například ccleaner, wmp, apod.) Ale třeba takový Skype nespustím. Nějaké nápady? Díky :)
Jsem takový jaký jsem

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Error Sxstrace.exe

Příspěvekod jaro3 » 18 srp 2013 10:29

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Re: Error Sxstrace.exe

Příspěvekod Roscow » 18 srp 2013 10:44

Na to fórum jsem se taky díval. Dávají tam odkazy na stažení souborů, které jsem si také stáhl, ale jak jsem napsal, bohužel je nemůžu otevřít, vždy vyskočí ta chyba..
Jsem takový jaký jsem

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”