Chyba driverů nvidie
Chyba driverů nvidie
Ahoj, omlouvám se pokud tu byl stejný problém, popřípadě jsem to vložil do jiné kategorie. Mám grafickou kartu od Gigabyte (Nvidia GTX650) a snažil jsem se jí aktualizovat ovladače. Ovšem stáhnuté ovladače z webu nvidie hodily chybu s hláškou ,,Instalační aplikace NVIDIA selhala" a ukazuje vše co nebylo nainstalováno (PhysX, ovladač řídící jednotky 3d vision, ovladač HD audia, .NET framework, ovladače grafiky, GeForce Experience, ovladač 3d vision). Šel jsem se tedy podívat na google a našel pár podobných problému. Řešením u ostatních bylo odinstalovat staré ovladače, restartovat, přes driver sweeper odstranit zbytky po ovladačích a pak nainstalovat nové ovladače. Všechno jsem provedl, ale instalační aplikace hlásila to samé.. chybu. Nakonec jsem restartoval PC a nechal windows nainstalovat ovladače sám, nainstaloval sice staré ovladače, které už jsem měl, ale i tak stále nemohu nic aktualizovat. Prosím, nenašlo by se na tento problém řešení? Předem děkuji za odpovědi.
-
- Pohlaví:
Re: Chyba driverů nvidie
Důvod aktualizace? Aplikace nVidia si řekne sama, pokud objeví nové ovladače.
No když jsem otevřel Ovladací panel nvidia a tam v jedné kartě klikl na aktualizace tak si je sama našla. Navíc, aktualizovat grafiku se hodí, páč jsem dost zaměřen na hry.
-
- Pohlaví:
Ok. V tom případě bychom potřebovali vědět co přesně aplikace hlásí. Dále jakou veru NET.Framework máš instalovánu. Kromě toho - pokud to funguje, je lepší se v tom nehrabat. To platí i jinde než u počítačů.
Zde je screen přímo z aplikace 
Verze .NET Framework je 4.0.
Někdy jsou ale aktualizace zapotřebí, moc bych se tedy dle této myšlenky neřídil.

Verze .NET Framework je 4.0.
Antaury píše:pokud to funguje, je lepší se v tom nehrabat.
Někdy jsou ale aktualizace zapotřebí, moc bych se tedy dle této myšlenky neřídil.
-
- Pohlaví:
Kdybys měl .NET Framework 4, pak by se instalační program nesnažil ho znovu nainstalovat.
A kdybych ho neměl, tak bych to sem nepsal...
EDIT: Takže problém jsem nakonec vyřešil. Je nutné, aby se do počítače před instalací ovladačů nainstaloval Nvidia GeForce Experience ve kterém dáte ,,Ovladače" a tam zvolíte aktualizaci.
EDIT: Takže problém jsem nakonec vyřešil. Je nutné, aby se do počítače před instalací ovladačů nainstaloval Nvidia GeForce Experience ve kterém dáte ,,Ovladače" a tam zvolíte aktualizaci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3883
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-
-
- 4
- 3266
-
od Steage7717