Seznam pisnicek
Seznam pisnicek
Mam v PC hodne pisnicek rozdelenych ve slozkach podle interpretu a potreboval bych nejak udelat seznam vsech tech pisnicek.Nevim jak to udelat tak pls poradte jestli je na to nakej programek nebo tak neco.Dik moc
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli ti stačí sparťanský vzhled, pošlu ti baťák, který ti projede určené foldry najednou, můžeš si nastavit filtr na přípony a seřadí ti to podle názvu, datumu atd a hodí do jednoho souboru txt - je to otázka pár sekund.
Používal jsem to na výpis z depozitáře, abych měl po aktualizaci přehled jen o určitých souborech.
Kód: Vybrat vše
dir /s /a /o:-D c:\project\coomacvs\*.xls c:\project\coomacvs\*.doc c:\project\coomacvs\*.pdf c:\project\coomacvs\*.txt>coomacvs.txt
pause
Používal jsem to na výpis z depozitáře, abych měl po aktualizaci přehled jen o určitých souborech.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Neřikej že si nevybereš. http://www.slunecnice.cz/Win/Multimedia ... alogizace/
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
franticek píše:Jestli ti stačí sparťanský vzhled, pošlu ti baťák, který ti projede určené foldry najednou, můžeš si nastavit filtr na přípony a seřadí ti to podle názvu, datumu atd a hodí do jednoho souboru txt - je to otázka pár sekund.Kód: Vybrat vše
dir /s /a /o:-D c:\project\coomacvs\*.xls c:\project\coomacvs\*.doc c:\project\coomacvs\*.pdf c:\project\coomacvs\*.txt>coomacvs.txt
pause
Tak nevim, zkousel jsem to pro svoje umisteni a priponu mp3 ale nefacha mi to:(
Počítač: ANO! 

A co ti na tom nefunguje? Dáš to do poznámkového bloku, upravíš adresáře, odkud to chceš vypsat a uložíš to jako vypis.cmd třeba na plochu. Po spuštění se ti vytvoří v tom samém adresáři(na ploše) ten soubor txt. Já to mám seřazeno podle adresářů a data vzniku, abych věděl nejnovější soubory a jede to. Pokud dáš za dir přepínač /b, zobrazí ti to jen soubory s cestou bez dalších detailů.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
spust Total Commander najed si na slozku kde mas mp3 a dole do okynka napis dir /s >nazevsouboru.txt. Me to takhle funguje. Akorat je to docela neprehledny 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek