Full hd hry na hd ready? Vyřešeno
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Full hd hry na hd ready?
Dobrý den, mám macbook 11" s rozlisenim hd ready (na cesty) a občas tam hraju nějaké hry (mám tam i windows i mac os) hry mám na externím hdd od wd hry hraji na windows mac os mam na práci, a nějaké hry i když mám hd ready tak tam jde dát i full hd někde i víc ale u většiny her co hraju tak jde max to hd ready, šlo by nějak udělat aby všechny hry jely full hd? Radši si uberu na kvalitě než rozlišení hraji na něm celkově starší hry které jede v pohodě na max, jsem zvyklej z mého hlavního ntb a pc na full hd
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Full hd hry na hd ready?
Blbost.. nemůžeš mít větší rozlišení , než tvůj monitor. Pokud si to ovšem tak nastavíš, tak ti to vypíše "Out of range". Na 11" displayi snad HDready stačí, ne?
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Full hd hry na hd ready?
Mně ne, u nějakých her to tak je např. Trine tam si mohu nastavit až 4k
Re: Full hd hry na hd ready? Vyřešeno
Kdyz nastavis full HD na monitoru co je HD ready, tak si to monitor downscaluje na HD ready.
Z cehoz vyplyva ze je to k nicemu, protoze i kdyz nastavis ve hre vetsi rozliseni, tak rozliseni obrazovky zustava stale stejne.
Pokud jsi zvykly na full HD potrebujes monitor ktery tech 1920x1080 zobrazi. Tim ze na HD ready nastavis full HD rozliseni ti full HD nevznikne.
Z cehoz vyplyva ze je to k nicemu, protoze i kdyz nastavis ve hre vetsi rozliseni, tak rozliseni obrazovky zustava stale stejne.
Pokud jsi zvykly na full HD potrebujes monitor ktery tech 1920x1080 zobrazi. Tim ze na HD ready nastavis full HD rozliseni ti full HD nevznikne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 8775
-
od fenda2
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 08:33