Zdravím rád bych příkaz , dělám takovej formulář a udělal jsem jen tak tak nadpis , pak nazev a pole pro vyplneni a ted potrebuju prikaz na odesilani toho co tam napisou.. a kdyby se tam dal nejak dat i obrazek.. fakt s php nebo co to je delam ted asi hodinu nic nevim
Podle popisu dotazu toho asi o HTML a php a formulářích moc nevíš. četl jsi nějaký tutoriál? Třeba w3schools. Příkaz pro odeslán patrně myslíš HTML prvek submit/input/button. A také bude potřeba formulář nějak zpracovat na serveru, to jsi řešil. Doporučil bych taky http://doc.nette.org/cs/2.2/forms
Uplně by mi stačil.
Problem je, že když mam nějake obrazky nebo třeba ikony na svem web serveru, který jede a vnitřní siti, tak je nevidim.
Poslední příspěvek
Když potřebuji udělat nějakou jednoduchou stránku, tak se mi osvědčil Microsoft Expression Web. Je to velmi jednoduchý a intuitivní program i pro úplného laika, jako jsem já. Obsahuje i manažer pro odesílání hotových stránek přes FTP. Hotové se...
Zdravím, za pomoci AI jsem stvořil kód v HTML, ale zaboha nemůžu s AI doladit jednu podmínku. Týká se zobrazení jisté sekvence ve výběru čísel. AI začne kód postupně měnit a dokola se vracím na úpravy, které jsem už dělal. Za chvíli je kód k...
Poslední příspěvek
Ta nula teď funguje, dříve se připisovala nesmyslně. Kód funguje dle požadavků, takže brzy uzavřu.
Moc děkuji za pomoc hlavně "rhsCZ". Paráda.