Bod obnovy
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bod obnovy
Dobrý den,prosím o radu.Když chci dát bod obnovy po restartu mi napíše,že v počítači změny nenastaly a obnova nebyla provedena.Nevím,kde je chyba,poraďte,prosím.Děkuji.
- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě se mi to nestalo, ale chápu to tak (nevím, jestli správně), že od posledního vytvořeného bodu obnovení nedošlo v PC k žádným dalším změnám v systému, takže není co obnovovat.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- waterresist
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
obnova
Já to chápu tak že jsi dal obnovit, pc se vypnul, zapnul ale po zvolení uživatelského účtu ti widle vyhodily že nic nebylo obnoveno a vše zustalo při starem. Popravdě mě nenapadá co by to mohlo způsobit a řešení už vůbec ne. Není možnost že máš nějaký vir nebo něco?
Vodník
To skutečně není chyba! Do souborů pro bod obnovy systém ukládá systémové věci, nikoli uživatelská data. Pokud jsi tedy vytvořil anebo upravil nějaké datové soubory v Excelu nebo Wordu a nedošlo k narušení systémových souborů (programů, knihoven, ovladačů apod.), tak ti pak tato procedura celkem správně dala vědět, že v porovnání hlídaných systémových souborů mezi bodem obnovy a stavem těsně před obnovením nenastali žádné změny.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
bod obnovy
Když dám nějaké datum a chci aby se počítač vrátil do tohoto data probíhá standardně obnovení souborů,pak restart a hláška obnovení systému nebylo dokončeno,v počítači nedošlo ke změnám.Tak nevím,nějak se mi to nezdá.Všem Vám děkuji za rady.
- black_k
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
obnova
myslím si,že to může být problém,viry dokáží jednak zakázat vytváření bodů obnovení,nebo hlásí,že opravdu nešlo ze zvoleného bodu obnovit (pak to samozřejmě nejde ze žádného v seznamu),už jsem se s tím setkal,vždycky jako poslední instanci před reinstalem XP ... .to už je většinou poslední šance a tak když nevyjde,tak to pořádně naštve .... :evil: