Bod obnovy

...

Moderátor: Mods_senior

Scharf Josef
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Bod obnovy

Příspěvekod Scharf Josef » 31 kvě 2007 13:26

Dobrý den,prosím o radu.Když chci dát bod obnovy po restartu mi napíše,že v počítači změny nenastaly a obnova nebyla provedena.Nevím,kde je chyba,poraďte,prosím.Děkuji.

Reklama
Zdena.Sladky
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Zdena.Sladky » 31 kvě 2007 14:13

Ještě se mi to nestalo, ale chápu to tak (nevím, jestli správně), že od posledního vytvořeného bodu obnovení nedošlo v PC k žádným dalším změnám v systému, takže není co obnovovat.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD

waterresist
Level 1
Level 1
Stav:

obnova

Příspěvekod waterresist » 31 kvě 2007 14:43

Já to chápu tak že jsi dal obnovit, pc se vypnul, zapnul ale po zvolení uživatelského účtu ti widle vyhodily že nic nebylo obnoveno a vše zustalo při starem. Popravdě mě nenapadá co by to mohlo způsobit a řešení už vůbec ne. Není možnost že máš nějaký vir nebo něco?
Vodník

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 31 kvě 2007 20:25

To skutečně není chyba! Do souborů pro bod obnovy systém ukládá systémové věci, nikoli uživatelská data. Pokud jsi tedy vytvořil anebo upravil nějaké datové soubory v Excelu nebo Wordu a nedošlo k narušení systémových souborů (programů, knihoven, ovladačů apod.), tak ti pak tato procedura celkem správně dala vědět, že v porovnání hlídaných systémových souborů mezi bodem obnovy a stavem těsně před obnovením nenastali žádné změny.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Scharf Josef
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

bod obnovy

Příspěvekod Scharf Josef » 31 kvě 2007 23:31

Když dám nějaké datum a chci aby se počítač vrátil do tohoto data probíhá standardně obnovení souborů,pak restart a hláška obnovení systému nebylo dokončeno,v počítači nedošlo ke změnám.Tak nevím,nějak se mi to nezdá.Všem Vám děkuji za rady.

black_k
nováček
Stav:
Kontakt:

obnova

Příspěvekod black_k » 12 črc 2007 11:53

myslím si,že to může být problém,viry dokáží jednak zakázat vytváření bodů obnovení,nebo hlásí,že opravdu nešlo ze zvoleného bodu obnovit (pak to samozřejmě nejde ze žádného v seznamu),už jsem se s tím setkal,vždycky jako poslední instanci před reinstalem XP ... .to už je většinou poslední šance a tak když nevyjde,tak to pořádně naštve .... :evil:
Black_k

http://www.blackweb.ezin.cz
Email: black_k@atlas.cz

Zpět na “Vše ostatní (sw)”