systém vždy zamrzne po prvním startu

...

Moderátor: Mods_senior

TheBradley
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

systém vždy zamrzne po prvním startu

Příspěvekod TheBradley » 02 led 2016 17:47

Zdravím všechny,

Poslední dobou, asi tak týden zpět se mi stává, že mi po prvním zapnutí notebooku (Dell inspiron 7720) po chvilce nic nedělání zamrzne systém. Čili pokud ihned po najetí systému něco dělám, tak je vše ok, ale stačí na chvilku někam odskočit a při další akci systém kompletně zamrzne a je nutný noťas natvrdo vypnout a zase zapnout. Poté už je vše v pohodě. Nedávno jsem měl problém s ovladačem HD grafiky procesoru, který jsem přeinstaloval a také mi jednou vyskočila BSOD (bylo to jen jednou, takže jsem více neřešil - asi tak 3 týdny zpět). Do toho vím, že mi občas zlobí d3d9.dll - na to pomáhá prostý restart ntb a stává se to jednou za čas. Pravdou je, že jsem win 7 64 bit dlouho nepřeinstalovával a asi za měsíc a půl se k tomu stejně chystám (mám v ntb prasklý displej a nový bude v únoru - při výměně chci ntb kompletně rozebrat a vyčistit, především měděné trubice, větrák jsem čistil nedávno a do té doby nechci přeinstalovávat, když mám k dispozici jen tv přes HDMI a navíc ještě nevím, jestli vyměnit sedmy za desítky.) V uplynulém měsíci jsem pouze měnil antivirus (Avast free za Aviru, jelikož hraji Smite a po nějaké jejich aktualizaci mi antivirus pořád blokoval hru a dělal mi to i bitdefender) a nainstaloval Sticky password. Jen co se koukám do programů, tak mám nejspíš nainstalovaných až moc Visual C++ a ani upřímně netuším, kde se jich tu tolik vzalo, dost jich mám již 2 roky starých. Jenom bych si ntb do té doby tím tvrdým vypínáním nerad potento... Nějaké nápady, čím by to mohlo být, nebo prostě měsíc vydržet do té reinstalace systému? Děkuji.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
    od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem
    6
    7195
    od Luk4579 Zobrazit poslední příspěvek
    01 kvě 2025 10:00
  • TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
    od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw)
    2
    3217
    od Daniel_Jackson Zobrazit poslední příspěvek
    27 zář 2024 22:17
  • Logitech G Saitek Pro Flight Yoke Pro System
    od peta501 » 19 dub 2025 01:11 » v P: Hardware
    0
    2032
    od peta501 Zobrazit poslední příspěvek
    19 dub 2025 01:11
  • Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
    od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony
    15
    4381
    od MoA285 Zobrazit poslední příspěvek
    28 kvě 2025 00:59

Zpět na “Vše ostatní (sw)”