Problém s databází

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Nahiri
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: červenec 17
Pohlaví: Muž

Problém s databází

Příspěvekod Nahiri » 22 črc 2018 21:11

Zdravím, mám problém s phpmyadmin (mysql or idk) - je nastavená na IP adresu, bohužel mě jí změnili a díky tomu nemám k databázi momentálně přístup, potřeboval bych zjistit jak si tu IP povolit bez přístupu do samotné databáze, nebo kam zadat tento příkaz "GRANT ALL PRIVILEGES
ON database.*
TO 'user'@'yourremotehost'
IDENTIFIED BY 'newpassword';" Databáze je na SA-MP server, je na VPS serveru na debianu.. Díky.


iPhone 7 1677


Jailbroken by Checkra1n
1679

List mnou používaných Tweaků -> Tady <-1682
List mnou používaných ůložišť ->Tady <-1682

Reklama
Uživatelský avatar
Nahiri
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: červenec 17
Pohlaví: Muž

Re: Problém s databází

Příspěvekod Nahiri » 24 črc 2018 10:58

Nemáte doopravdy žádný nápad ? pokud totiž to nijak nejde ujde mi zisk a to se mi moc nelíbí.
iPhone 7 1677


Jailbroken by Checkra1n
1679

List mnou používaných Tweaků -> Tady <-1682
List mnou používaných ůložišť ->Tady <-1682

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42457
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Problém s databází

Příspěvekod petr22 » 24 črc 2018 13:22

Ten prikaz se ma zadat do MySQL konzole (mysqlcli), ale predpoklada se ze mas
ucet uzivatele, ktery se tam dostane - tzn root nebo jiny lokalni uzivatel.

https://chartio.com/resources/tutorials ... -in-mysql/

SpaceExplo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 575
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Problém s databází

Příspěvekod SpaceExplo » 24 črc 2018 14:02

Nahiri píše:... ujde mi zisk a to se mi moc nelíbí.
No, tak mozna ti ten uslej zisk da lekci o tom, ze delat neco o cem nemas paru a jeste na tom zkouset vydelavat penize, je proste spatne a za chyby se plati.

Ale abych nebyl uplna sv*ne, zkusim ti poradit: pokud mas na svy VPS jeste porad root prava (snad?), muzes zkusit:
- pridat na localhost IP adresu, ktera je ve stejnym rozsahu jako ta puvodni/zmizela
- restartovat mysql
- nekam pridat tu adresu, co ti zmizela
- pouzit klienta a zkusit se pripojit z ten "puvodni/zmizele" IP adresy na tu "druhou" novou

Teoreticky by se ti melo podarit se tvarit, ze jsi pripojenej z te puvodni adresy - tedy provest patricne upravy v konfiguraci tak, aby se ti neco podobnyho uz nestalo (treba pridat "admin" usera na localhostu)
Pozor: neumim cist myslenky (ani na dalku, ani po internetu) a nectu mezi radky.

berias
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: červenec 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Problém s databází

Příspěvekod berias » 25 črc 2018 15:18

Přihlášení přes root udělá toto.

Obrázek

SpaceExplo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 575
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Problém s databází

Příspěvekod SpaceExplo » 25 črc 2018 16:08

berias = Nahiri ??
Pozor: neumim cist myslenky (ani na dalku, ani po internetu) a nectu mezi radky.

berias
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: červenec 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Problém s databází

Příspěvekod berias » 25 črc 2018 22:07

Nene, Nahiri to za mě akorát napsal, protože jsem zrovna neměl čas, jinak to je moje databáze a moje VPS.

SpaceExplo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 575
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Problém s databází

Příspěvekod SpaceExplo » 26 črc 2018 00:03

Super, tak si precti moji radu z "včera, 14:02" a preju hodne stesti.

Ale, jsem ochoten ti nabidnou pomoc -> kdyz mi das pristup na tu masinu, muzu se pokusit to poresit za nasledujicich podminek:
- pochopitelne za penize
- penize splatne:
-- po tom co ziskam pristup do databaze a prokazu se screenshotem
-- predtim nez ti predam opraveny a spravne nakonfigurovany reseni
- samozrejme, pokud nezaplatis, vratim nastaveni do puvodniho stavu
Pokud te to zajima, kontaktuj me soukromou zpravou.
Pozor: neumim cist myslenky (ani na dalku, ani po internetu) a nectu mezi radky.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 42457
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Problém s databází

Příspěvekod petr22 » 26 črc 2018 09:19

Kdo tu databazi instaloval ?

Ono nastavit to tak, ze jediny pristup do SQL je z konkretni IP adresy,
ktera se muze kdykoliv zmenit, je skutecne genialni napad.

Ciste teoreticky pokud ten kdo to instaloval vedel co dela, tak by
se tam mel dostat i root serveru kde to bezi. Viz ten postup co
jsem daval odkaz.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • software pro tvorbu databází a správu úkolů v projektech
    od Ivabas » 30 srp 2019 14:57 » v Vše ostatní (sw)
    0
    733
    od Ivabas
    30 srp 2019 14:57
  • Problém s RAM
    od DennySSD » 22 pro 2019 14:02 » v Problémy s hardwarem
    5
    384
    od petr22
    25 pro 2019 12:53
  • Win 10 problém
    od Dojvi » 30 lis 2019 17:52 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    103
    4931
    od RIKI22
    13 pro 2019 19:57
  • Problém s DLL
    od Bartesss » 01 bře 2020 12:31 » v Vše ostatní (sw)
    1
    735
    od ITCrowd
    01 bře 2020 12:38
  • Problém s CPU
    od Iva Janečková » 27 led 2020 12:56 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    1059
    od RustyFay
    28 bře 2020 07:15

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti