taky jsem četl,že pro winXP chystá microsoft poslední SP3 který ma vyjít někd yv pol.roku 2008,a o rok později má microsoft Xpčka přestat úplně podporovat....což se mi zdá trochu blbé,když ještě hodně lidí používá XP a do poloviny roku 2009 lidí co používaj xp bude ještě určitě dost.co vy na to?
zase další win?
zase další win?
četl jsem v časopise Pcworld,že už se chystá další nástupce visty.má prý vyjít v roce 2010 a má se jmenovat Windows 7.Má podporovat jak starší 32 tak 64bit verzi.je zajímavé,že se visty teprve ani moc nezaběhly,a už se začíná s dalším OS řady windows....
taky jsem četl,že pro winXP chystá microsoft poslední SP3 který ma vyjít někd yv pol.roku 2008,a o rok později má microsoft Xpčka přestat úplně podporovat....což se mi zdá trochu blbé,když ještě hodně lidí používá XP a do poloviny roku 2009 lidí co používaj xp bude ještě určitě dost.co vy na to?
Já četl že se má jmenovat Windows Next, a ta podpora XP bude určitě prodloužená (si myslim já)
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pozdrav
Já jsem zase slyšel, žeto bude Viena nebo tak nějak. No každopádně se naplňuje to, co jsem říkal. Mrkvosoft donutí všechny makat nejmíň na Vistách a nikdo si nebude moct stěžovat, že mu tam něco nejde 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Taky sem cetl Viena 
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Myslím, že máte pravdu všichni, on totiž MS několikrát změní název. Podle mě by tam na konci měl nechat rok vypuštění (ale než by vyšel, tak by se taky několikrát změnil
), aby jsme se mohli orientovat a název ať si mění dle libosti, když je tak nerozhodný ... Já mám třeba v Excelu VBA kód, který mi zajistí uložení dokumentu s jménem + datum + čas, pak není problém se v tom orientovat.
Nové info:
Od nástupcu Windows Vista nás možno delia necelé dva roky http://www.zive.sk/Spravy/Od-nastupcu-W ... fault.aspx
Od nástupcu Windows Vista nás možno delia necelé dva roky http://www.zive.sk/Spravy/Od-nastupcu-W ... fault.aspx
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pozdrav
jen takový doplněk. windows longhorn, jak už tu bylo zmíněno je.podívejte se přes everest, jaké má kódové označení Visty 
Naposledy upravil(a) memphisto dne 22 led 2008 18:15, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner