Settobox problém Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Knaodoodsjcc183
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Settobox problém  Vyřešeno

Příspěvekod Knaodoodsjcc183 » 17 dub 2021 18:17

Ahoj mám problém s Settopboxem,
Včera settobox fungoval v poho, obraz v pohodě,
Avšak dnes se zobrazily 2 čtverce, jedny dole jsoui bez čárek, a nahoře dva jsou čárky.

Nevíte něco?
► Zobrazit spoiler

LOADING..
BSOD vůbec neřeším.
Moje příspěvky jsou celkem nuda protože nevím o čem psát :roll:

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 51136
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Settobox problém

Příspěvekod petr22 » 17 dub 2021 18:27

Settopbox - jaky settopbox?

Dva ctverce ktere jsou ve skutecnosti ctyri, pricemz dva ctverce jsou carky ?
To by bylo dobre vyfotit, protoze si nedovedu predstavit jak to vypada.

Pokud nepomuze ani vypnout na nejakou dobu z elektriny, tak to muze byt vadne, zvlast
pokud je to nejaky neznackkovy za par korun, ty umiraji hodne casto.

Uživatelský avatar
Knaodoodsjcc183
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Settobox problém

Příspěvekod Knaodoodsjcc183 » 17 dub 2021 18:34

petr22 píše:Settopbox - jaky settopbox?

Dva ctverce ktere jsou ve skutecnosti ctyri, pricemz dva ctverce jsou carky ?
To by bylo dobre vyfotit, protoze si nedovedu predstavit jak to vypada.

Pokud nepomuze ani vypnout na nejakou dobu z elektriny, tak to muze byt vadne, zvlast
pokud je to nejaky neznackkovy za par korun, ty umiraji hodne casto.

Settopbox je Sencor. Fungoval asi 1 rok a dnes pustím televizi a najednou tohle.
Takže. Nahoře jsou čárkované čtverce
Dole jsou prostě bez ničeho.
Pokusil jsem vypnout,zapnout a nic.
► Zobrazit spoiler

LOADING..
BSOD vůbec neřeším.
Moje příspěvky jsou celkem nuda protože nevím o čem psát :roll:

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 51136
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Settobox problém

Příspěvekod petr22 » 17 dub 2021 18:37

Tedy je v zaruce - takze reklamace.

Levne vyrobky jako Sencor maji tu poruchovost pomerne vysokou.

Uživatelský avatar
Knaodoodsjcc183
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Settobox problém

Příspěvekod Knaodoodsjcc183 » 17 dub 2021 18:39

petr22 píše:Tedy je v zaruce - takze reklamace.

Levne vyrobky jako Sencor maji tu poruchovost pomerne vysokou.

Na netu jsem četl že prej to dělají kvuli tomu ze se ještě prý vypíná DVB-T1 Nebo co.
Ale byl by jinačí
Nápad nebo oprava, která by šla? :shock:
► Zobrazit spoiler

LOADING..
BSOD vůbec neřeším.
Moje příspěvky jsou celkem nuda protože nevím o čem psát :roll:

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 51136
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Settobox problém

Příspěvekod petr22 » 17 dub 2021 18:41

Pokud samotny setopbox nejde zapnout, nesouvisi to s TV vysilanim.

Je to v zaruce - ja bych to nerozebiral.

Uživatelský avatar
Knaodoodsjcc183
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Settobox problém

Příspěvekod Knaodoodsjcc183 » 17 dub 2021 18:47

petr22 píše:Pokud samotny setopbox nejde zapnout, nesouvisi to s TV vysilanim.

Je to v zaruce - ja bych to nerozebiral.

NENÍ problém v Tv obraze, když změním zdtoj, objeví se černá obrazovka bez těch Čtverců. :D
Bude problém tedy v stb. Naštěstí to i tak jede.
Děkuji:-)
► Zobrazit spoiler

LOADING..
BSOD vůbec neřeším.
Moje příspěvky jsou celkem nuda protože nevím o čem psát :roll:

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 51136
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Settobox problém

Příspěvekod petr22 » 17 dub 2021 19:24

Jestli je to koupene ne Alze, meli by to vymenit do druheho dne.

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9246
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Settobox problém

Příspěvekod mmmartin » 18 dub 2021 11:08

Je zbytečné citovat předchozí příspěvek a proto to na tomto fóru není zvykem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém při MBR na GPT
    od Dan_sterbic » 01 říj 2022 15:26 » v Vše ostatní (sw)
    2
    1023
    od Dan_sterbic
    01 říj 2022 15:48
  • problém s RAM
    od krakenus600 » 22 črc 2022 17:00 » v Problémy s hardwarem
    3
    1136
    od krakenus600
    23 črc 2022 12:32
  • Problém s ověřením
    od Phoe » 25 bře 2022 15:12 » v Sítě - hardware
    3
    1208
    od ITCrowd
    30 bře 2022 12:56
  • Problém s emailem
    od Gunner » 21 led 2023 22:15 » v Vše ostatní (inet)
    1
    140
    od mmmartin
    21 led 2023 23:10
  • Problém s wifi
    od gotti » 07 bře 2022 11:53 » v Sítě - hardware
    3
    914
    od ITCrowd
    07 bře 2022 12:58

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host