WINDOWS 7 a PROCMON Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 05 črc 2021 23:37

Rozumím

Dodatečně přidáno po 1 minutě 24 vteřinách:
DELL.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48039
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod petr22 » 05 črc 2021 23:56

512 MB RAM - je div, ze ty Windows vubec spustily s tak malo pameti.

kanoe222
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 334
Registrován: červenec 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod kanoe222 » 06 črc 2021 09:40

Tak ako je trestne tyranie inych ludi a tyranie zvierat, by malo byt trestne aj tyranie hardveru / resp softveru [/irony off]. Preboha ved to ani nesplna minimalne hardverove poziadavky. Tie su:
https://support.microsoft.com/en-us/windows/windows-7-system-requirements-df0900f2-3513-a851-13e7-0d50bc24e15f

1GB ram, ziadne hovadiny s 512MB. Potom sa nedivte ze to nefunguje. Nechapem co tak lipnete na tom starom srote? To ste taky kolenovrt ze nemienite dat 200€ (5000CZK) za nejaky repas ktory je x krat vykonnejsi? A ma aj novsi OS?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48039
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod petr22 » 06 črc 2021 09:44

Ono to jeste bezi ve VirtualBoxu na Windows XP, coz znamena 32bit verze obou OS.

Pokud se ty Windows 7 nainstaluji na pocitac, zadny problem samozrejmne nebude.

Kdyby jen repas, na sbernych dvorech se toho vali tuny, pocitace s i3/i5/i7 se likviduji
po tisicich. Ale ne, radsi pouzivat 13 let stary srot.

Uživatelský avatar
sojkin626
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2000
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod sojkin626 » 06 črc 2021 14:48

Má smysl vůbec tyto témata řešit? XP jsou dávno mimo hru a pochybuji, že si ty W7 zaplatil.
Na obrázku vidím, že tam má DELL logo, pochybuji že se jedná o nějakou OEM verzi a že se uživatel vrtal v registrech aby si ho tam přidal.
Hravě jde přidat přes ten activator, který zmínil v minulém tématu. Proto tak soudím.

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Manjaro 21.0 KDE|Windows 10 Pro # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 06 črc 2021 15:06

Zkusil jsem to na notebooku s WIN 10 a to samé. Žadný virtual.

Dodatečně přidáno po 12 minutách 55 vteřinách:
1.jpg
2.jpg
3.jpg


Dodatečně přidáno po 26 minutách 1 vteřině:
1.jpg
2.jpg
3.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

kanoe222
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 334
Registrován: červenec 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod kanoe222 » 06 črc 2021 17:18

Prvy screen hovori jasne, uz tam jeden process monitor bezi. Najskor by som urobil poriadky v tom co vlastne mate pozapinane a co nie. A potom riesil ci nieco fakt nejde.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 06 črc 2021 17:26

Podívám se
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 06 črc 2021 17:43

Uživatel - kanoe222 - má pravdu. Proces pro PROCMON běžel. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 06 črc 2021 19:59

XP
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 06 črc 2021 20:49

To mi hlásí XP.

[attachment=0]PROCMON.jpg[/attachment]
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48039
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod petr22 » 06 črc 2021 21:06

Uz jsme opet u stejneho problemu - Windows XP.

Na webu Procmonu je jasne uvedeno, ze vyzaduje Windows Vista a vyssi verze Windows.

procmon.jpg


Je potreba verze 3.10 z roku 2014, ta jeste funguje na XP.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 7 chyba Windows Update 80072EFE
    od Italiarobuxes » 11 bře 2021 12:26 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    1336
    od ITCrowd
    11 bře 2021 12:35
  • Pin kod Windows 10
    od Lukas462 » 27 bře 2021 14:32 » v Windows 10, 8, 7..
    8
    669
    od hroch123
    01 dub 2021 10:44
  • windows widgety
    od showpayne » 17 zář 2021 20:47 » v Windows 10, 8, 7..
    0
    93
    od showpayne
    17 zář 2021 20:47
  • Windows z Aukra
    od DonMilanez » 07 úno 2021 01:10 » v Windows 10, 8, 7..
    39
    2222
    od gogo1963
    10 úno 2021 12:05
  • Windows vypinanie
    od DonMilanez » 07 úno 2021 23:29 » v Windows 10, 8, 7..
    12
    575
    od ITCrowd
    08 úno 2021 18:33

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host