Dobrý večer,
potřeboval bych prosím poradit s takovou věcí, ani nevím, kam to zařadit, jelikož nevím, čím by to mohlo být. Jedná se o problikávající obrazovku zeleně. Problikává to vždy, když na ploše kliknu pravým a dám buď Nastavení obrazovky nebo Přizpůsobit nebo normálně Nastavení, tak to vždy problikne. Někdy to problikne na Discordu a jednou mi to probliklo i na Steamu. Zkoušel jsem normálně odinstalovat drivery na grafiku a naistalovat starší (měl jsem nejnovější), ale stále to nepomohlo, ale jediné co jsem zjistil bylo, že když jsem neměl žádné drivery (základní Microsoft drivers), tak to neproblikávalo (když jsem kliknul pravým na plochu a klikl na Nastavení obrazovky, Přizpůsobit nebo Nastavení), tak to mě aspoň trochu uklidnilo. Zkoušel jsem drivery z června nebo srpna a nepomohlo a stále to problikávalo, není to nic strašného, ale zajímalo by mě, proč se to děje a jaký by mohlo být řešení. Když to problikne tak celou obrazovku pokryje zelený povlak na třeba 1ms nevím přesně. Na streamu na Discordu to jiní lidé nevidí, proto jsem si myslel, že by to mohlo být monitorem, ale když jsem neměl drivery (základní Microsoft drivers), tak mi nic neblikalo, tak si myslím, že to monitem snad nebude. Podle mě to monitorem není, jelikož když nebyly drivery, tak to nedělalo.