W11 - Vzdálená plocha Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

amirinda
Level 3
Level 3
Příspěvky: 649
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

W11 - Vzdálená plocha

Příspěvekod amirinda » 05 úno 2022 11:53

Ahoj,
Jsem slepej a nebo ve Win11 nevidím možnost Vzdálené plochy/vzdálené připojení k PC v domácí síti?

Reklama
juwa
Level 1
Level 1
Příspěvky: 97
Registrován: listopad 16
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: W11 - Vzdálená plocha

Příspěvekod juwa » 05 úno 2022 11:59

Edition Pro only.

amirinda
Level 3
Level 3
Příspěvky: 649
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: W11 - Vzdálená plocha

Příspěvekod amirinda » 05 úno 2022 12:06

Mám W11 Pro. Myslím dokonce že tam byla možnost, ale najednou není...

RIKI22
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6134
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W11 - Vzdálená plocha

Příspěvekod RIKI22 » 05 úno 2022 12:07

Nastavenia - systém ,to nemáš ?

amirinda
Level 3
Level 3
Příspěvky: 649
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: W11 - Vzdálená plocha

Příspěvekod amirinda » 05 úno 2022 12:09

No tam mám možnost vzdáleného připojení, ale k mému PC. Já se chci připojit pomocí vzdálené plochy/IP adresy k druhému PC v síti.

sim20
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 650
Registrován: říjen 11
Pohlaví: Muž

Re: W11 - Vzdálená plocha

Příspěvekod sim20 » 05 úno 2022 12:14

Mám to normálně ve Startu "Připojení ke vzdálené ploše"

RIKI22
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6134
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: W11 - Vzdálená plocha

Příspěvekod RIKI22 » 05 úno 2022 12:18


amirinda
Level 3
Level 3
Příspěvky: 649
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: W11 - Vzdálená plocha

Příspěvekod amirinda » 05 úno 2022 12:30

@sim20: ano to je přesně ono, ale já tu možnost/aplikaci najednou nemám.
@RIKI22: jasně, to je ale připojení k mému PC, já se chci připojit pomocí vzdálené plochy k jinému PC. To připojení z PC s W10 normálně funguje (zkoušeno na 3 PC).

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Příspěvky: 10620
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: W11 - Vzdálená plocha

Příspěvekod zeus » 05 úno 2022 13:24

Odjakziva je to mstsc.exe, tak ho muzes bud pohledat nebo zkusit primo zavolat (Win+R).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

amirinda
Level 3
Level 3
Příspěvky: 649
Registrován: březen 18
Pohlaví: Muž

Re: W11 - Vzdálená plocha  Vyřešeno

Příspěvekod amirinda » 05 úno 2022 13:31

Jo, to je přesně wono, díky. Ale proč to najednou nemám mezi programama, ani vyhledávání nenašlo Vzdálenou plochu...no hlavně že to šlape.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Rozsirena plocha, windows 10
    od shockwave » 25 led 2022 15:02 » v Problémy s hardwarem
    1
    378
    od mmmartin
    25 led 2022 23:28
  • Nvidia software zobrazuje FPS i mimo hru (google chrome,plocha)
    od Speedhack » 17 kvě 2022 20:36 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    712
    od Mr. Incognito
    17 kvě 2022 23:26

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů