nainstaloval jsem v mozille pctranslator+plugin pro mozillu prekladac funguje bez problemu i pro web ale neni nikde nainstalovany (mel by byt v programu files )ale tam neni jak je to mozne? kdyz dam start programy tak tam slozka translator je ,ale je prazdna ....to jsem z toho jelen..
/přesunuto do vhodnější sekce
/mikel
Translator
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není v Program files ale přímo na C: ve složce TRANSLAT. Teda alspoň u mně.Mám verzi 2007.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
co takhle použít hledat?nebo jestli máš někde v PC zástupce, tak přes vlastnosti zjistit, kam odkazuje?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji ti kompletně odinstalovat PC TRANSLATOR ze tvého PC.
Aby ti to dobře šlapalo potřebuješ FIREFOX 2.0 a vyšší + PC TRANSLATOR v.2007.10
Pokud máš PC translator nainstalován,tak toto:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/583 ... .21KB.html
chytni do myši a přetáhni kamkoliv do otevřeného FIREFOXU a nainstalovat,poté se ti objeví v nástrojové liště ikonka PC TRANSLATORU,tu si umístíš na nástrojovou lištu.Toť vše.

Aby ti to dobře šlapalo potřebuješ FIREFOX 2.0 a vyšší + PC TRANSLATOR v.2007.10
Pokud máš PC translator nainstalován,tak toto:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/583 ... .21KB.html
chytni do myši a přetáhni kamkoliv do otevřeného FIREFOXU a nainstalovat,poté se ti objeví v nástrojové liště ikonka PC TRANSLATORU,tu si umístíš na nástrojovou lištu.Toť vše.

► Zobrazit spoiler
Čus,chtěl jsem ten překladač vyzkoušet,tak jsi ho stáhnu,naistaluju a potom stahnu ten dopněk do Firefoxu objevi se nová nástrojová lišta ale když kliknu na přeložit tak tlačítko prostě nereaguje a neragujou ani ostatní..Přeložit označení text,slovník a nastavení..Firefox i ten translator mam verze aktuální tak čim by to mohlo bejt??
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
iLucas píše:Čus,chtěl jsem ten překladač vyzkoušet,tak jsi ho stáhnu,naistaluju a potom stahnu ten dopněk do Firefoxu objevi se nová nástrojová lišta ale když kliknu na přeložit tak tlačítko prostě nereaguje a neragujou ani ostatní..Přeložit označení text,slovník a nastavení..Firefox i ten translator mam verze aktuální tak čim by to mohlo bejt??
Postupuj podle postupu co jsem uvedl výše.

► Zobrazit spoiler
musis s inedjriv stahnout celou tu verzi toho pc translatora a ne jenom ten soubor, na ktery je odkaz vyse... pac slovni zasobu tam nainstalujes jenom, pokud mas serial...iLucas píše:Čus,chtěl jsem ten překladač vyzkoušet,tak jsi ho stáhnu,naistaluju a potom stahnu ten dopněk do Firefoxu objevi se nová nástrojová lišta ale když kliknu na přeložit tak tlačítko prostě nereaguje a neragujou ani ostatní..Přeložit označení text,slovník a nastavení..Firefox i ten translator mam verze aktuální tak čim by to mohlo bejt??