Translator

...

Moderátor: Mods_senior

czRossi
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Translator

Příspěvekod czRossi » 05 led 2008 20:41

nainstaloval jsem v mozille pctranslator+plugin pro mozillu prekladac funguje bez problemu i pro web ale neni nikde nainstalovany (mel by byt v programu files )ale tam neni jak je to mozne? kdyz dam start programy tak tam slozka translator je ,ale je prazdna ....to jsem z toho jelen..

/přesunuto do vhodnější sekce
/mikel

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 05 led 2008 20:50

Není v Program files ale přímo na C: ve složce TRANSLAT. Teda alspoň u mně.Mám verzi 2007.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 05 led 2008 21:01

Ale jen u toho, komu je to jedno nebo si toho nevšimne. Já ho umravňuji zase zpátky (při instalaci) do Program Files, stejný nešvar má například Audiograbber.

czRossi
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod czRossi » 05 led 2008 21:29

je fakt hned na "c" ale ta slozka je taky prazdna :-(

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 05 led 2008 21:34

co takhle použít hledat?nebo jestli máš někde v PC zástupce, tak přes vlastnosti zjistit, kam odkazuje?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 05 led 2008 21:34

Takže jej máš nainstalován někde jinde na disku - pohledej.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 05 led 2008 21:35

Hledej šmudlo, ale nejdřív si povol vše pro prohlížení složek a souborů, přípon, skrytých a systémových mršek :lol:

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 06 led 2008 11:05

Doporučuji ti kompletně odinstalovat PC TRANSLATOR ze tvého PC.
Aby ti to dobře šlapalo potřebuješ FIREFOX 2.0 a vyšší + PC TRANSLATOR v.2007.10
Pokud máš PC translator nainstalován,tak toto:

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/583 ... .21KB.html

chytni do myši a přetáhni kamkoliv do otevřeného FIREFOXU a nainstalovat,poté se ti objeví v nástrojové liště ikonka PC TRANSLATORU,tu si umístíš na nástrojovou lištu.Toť vše.:bigups: :bigups: :bigups:
► Zobrazit spoiler

iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod iLucas » 06 led 2008 11:44

Čus,chtěl jsem ten překladač vyzkoušet,tak jsi ho stáhnu,naistaluju a potom stahnu ten dopněk do Firefoxu objevi se nová nástrojová lišta ale když kliknu na přeložit tak tlačítko prostě nereaguje a neragujou ani ostatní..Přeložit označení text,slovník a nastavení..Firefox i ten translator mam verze aktuální tak čim by to mohlo bejt??
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 06 led 2008 22:45

iLucas píše:Čus,chtěl jsem ten překladač vyzkoušet,tak jsi ho stáhnu,naistaluju a potom stahnu ten dopněk do Firefoxu objevi se nová nástrojová lišta ale když kliknu na přeložit tak tlačítko prostě nereaguje a neragujou ani ostatní..Přeložit označení text,slovník a nastavení..Firefox i ten translator mam verze aktuální tak čim by to mohlo bejt??

Postupuj podle postupu co jsem uvedl výše. :bigups:
► Zobrazit spoiler

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 07 led 2008 20:00

iLucas píše:Čus,chtěl jsem ten překladač vyzkoušet,tak jsi ho stáhnu,naistaluju a potom stahnu ten dopněk do Firefoxu objevi se nová nástrojová lišta ale když kliknu na přeložit tak tlačítko prostě nereaguje a neragujou ani ostatní..Přeložit označení text,slovník a nastavení..Firefox i ten translator mam verze aktuální tak čim by to mohlo bejt??
musis s inedjriv stahnout celou tu verzi toho pc translatora a ne jenom ten soubor, na ktery je odkaz vyse... pac slovni zasobu tam nainstalujes jenom, pokud mas serial...

Zpět na “Vše ostatní (sw)”