Ahojte,
Mal by som jednu takú informatívnu otázku od vás skúsenejších.
V práci ma oslovila jedna známa, že má istý problém s SD kartou z foťáka. Vraj keď ju vložila do PC tak sa "sformatovala" zajtra by mi ju mala doniesť na analýzu. Chcel som sa vás opýtať ako to vlastne je s údajmi po formatovaní? Sú nadobro odstránené? Alebo záleží na type formátovania? Na internete som našiel kopec článkov o tom že sa dáta dajú obnoviť cez nejaké recovery programy. Viete mi to teda objasniť? Aby som bol aj ja v obraze a netáral len moje "všeobecné" predstavy.
Ďakujem za info.
Naformátovaná SD karta
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Re: Naformátovaná SD karta
Podobných témat je tu milion. Zkus si prohledat fórum - což jsi měl udělat před položením dotazu.
Pokud budeš mít konkrétní dotaz ke konkrétnímu programu, někdo se o své zkušenosti rád podělí.
Pokud budeš mít konkrétní dotaz ke konkrétnímu programu, někdo se o své zkušenosti rád podělí.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
To sa ospravedlňujem nenapadlo ma najskôr pozrieť fórum.
Môj problém číslo "1" : Neviem ako správne sformulovať otázku aby som sa do pátral do správnej odpovedí, zvlášť keď je to české fórum (nie ze by som český nerozumel len si neviem predstaviť vašou diakritikou písaný názov témy)
Problém číslo "2" Ak možnosť je získať dáta nazad a rozšíriť moje všeobecne milne predstavy o tom ze dáta po formatovaní sa už nedajú získať nazad, ktorý program by ste odporučili? Zvlášť pre mňa ktorý s takými programami nemá žiadne skúsenosti?
Môj problém číslo "1" : Neviem ako správne sformulovať otázku aby som sa do pátral do správnej odpovedí, zvlášť keď je to české fórum (nie ze by som český nerozumel len si neviem predstaviť vašou diakritikou písaný názov témy)
Problém číslo "2" Ak možnosť je získať dáta nazad a rozšíriť moje všeobecne milne predstavy o tom ze dáta po formatovaní sa už nedajú získať nazad, ktorý program by ste odporučili? Zvlášť pre mňa ktorý s takými programami nemá žiadne skúsenosti?
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
1. Recuva
2. Testdisk (konkretne Photo_rec)
2. Testdisk (konkretne Photo_rec)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
Vyskúšam ďakujem za rady a tipy.