Acronis true image home 11-velikosti záloh

...

Moderátor: Mods_senior

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Acronis true image home 11-velikosti záloh

Příspěvekod jkmaxfli » 24 úno 2008 19:26

Ahoj,než se v tom sám pohrabu,protože je to na delší dobu,tak se optám jestli náhodou někdo také používáte Acronis true image home 11 a jak je to u vás s velikostí uložených záloh.Protože tento vynikající software používám již delší dobu,nikdy jsem při záloze nebo obnově nekoukal na čas,jak dlouho obnovuje nebo zálohuje,jen jsem ze začátku koukal na velikosti záloh,které se u mně pohybovali něco okolo 7GB,ale najednou jsem juknul do adresáře kde mám zálohu uloženou a velikost byla 12GB,kouknul jsem tedy na různé zálohy jiných utilit a programů v systému,co nebylo třeba jsem promazal,ale výsledná záloha byla opět asi 12GB,jelikož zálohuji a obnovuji často,zrovinka včera jsem dělal novou zálohu a co nevidím,velikost zálohy byla 4.5GB,zkusil jsem obnovu této zálohy a PC bylo naprosto v pořádku jako před touto zálohou,jako při jiných zálohách a obnovách s větší velikostí jak již jsem zmínil(12GB,7GB).Proto se ptám než se v tom pošťourám,nevíte v čem je zakopaný pes?Protože ty rozdíly v GB jsou znatelně velké,ale změny v celkovém chování a konfiguraci PC nejsou sebemenší. :bigups:
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 24 úno 2008 23:29, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler

Reklama
jkmaxfli
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 24 úno 2008 23:27

neví někdo?
► Zobrazit spoiler

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi