Acronis true image home 11-velikosti záloh
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Acronis true image home 11-velikosti záloh
Ahoj,než se v tom sám pohrabu,protože je to na delší dobu,tak se optám jestli náhodou někdo také používáte Acronis true image home 11 a jak je to u vás s velikostí uložených záloh.Protože tento vynikající software používám již delší dobu,nikdy jsem při záloze nebo obnově nekoukal na čas,jak dlouho obnovuje nebo zálohuje,jen jsem ze začátku koukal na velikosti záloh,které se u mně pohybovali něco okolo 7GB,ale najednou jsem juknul do adresáře kde mám zálohu uloženou a velikost byla 12GB,kouknul jsem tedy na různé zálohy jiných utilit a programů v systému,co nebylo třeba jsem promazal,ale výsledná záloha byla opět asi 12GB,jelikož zálohuji a obnovuji často,zrovinka včera jsem dělal novou zálohu a co nevidím,velikost zálohy byla 4.5GB,zkusil jsem obnovu této zálohy a PC bylo naprosto v pořádku jako před touto zálohou,jako při jiných zálohách a obnovách s větší velikostí jak již jsem zmínil(12GB,7GB).Proto se ptám než se v tom pošťourám,nevíte v čem je zakopaný pes?Protože ty rozdíly v GB jsou znatelně velké,ale změny v celkovém chování a konfiguraci PC nejsou sebemenší. 

Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 24 úno 2008 23:29, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
automaticke nastaveni velikosti komentare v Excelu
od Mikik Block » 04 zář 2024 15:17 » v Kancelářské balíky - 0
- 3314
-
od Mikik Block
Zobrazit poslední příspěvek
04 zář 2024 15:17
-
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2929
-
od atari
26 led 2025 09:16
-
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4748
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-