Windows movie maker
Windows movie maker
Mám miniDV kameru panasonic, která umožňuje záznam obrazu v poměru stran jak 4:3 tak i 16:9. Ke zpracování natočeného videa používám program windows movie maker/WMM/ a jsem celkem spokojen. Nicméně to se týká pouze v případě, že kamerou nahrávám obraz v poměru stran 4:3. Pokud nahrávám obraz v poměru stran 16:9, pak mám problém. Když takto nahrané video pomocí WMM digitalizuji a vytvořím kolekci, pak následný scénař a na jeho základě takto vytvořený film uložím do počítače, pak výsledné video je zkreslené ve svislém směru. Jsou protáhle obličeje a ostatní záběry na výšku. Přitom v programu WMM v nástrojích a následných možnostech na kartě upřesnit mám nastaven poměr stran 16.9. Je zajímavé, že když jednotlivé klipy přehrávám v okně WMM tak záběry jsou v pořádku. Ale kolekce a scénař a následně vytvořený film je zkreslen jak uvádím výše. Může mi někdo poradit v čem může být problém? Díky všem za váš čas
sidon
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows movie maker
Ke kameře jsi nedostal žádný doprovodný program? Použil bych raději třeba VirtualDub nebo něco placeného. V těch můžeš renderovat do zvoleného formátu, je jich hodně i co se týká poměru stran. Nejlepší Sony Vegas dále Pinnacle a Ulead.Ve WMM nečekej žádné zázraky.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8198
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek