Windows movie maker

...

Moderátor: Mods_senior

nana
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Windows movie maker

Příspěvekod nana » 15 črc 2008 16:47

Mám miniDV kameru panasonic, která umožňuje záznam obrazu v poměru stran jak 4:3 tak i 16:9. Ke zpracování natočeného videa používám program windows movie maker/WMM/ a jsem celkem spokojen. Nicméně to se týká pouze v případě, že kamerou nahrávám obraz v poměru stran 4:3. Pokud nahrávám obraz v poměru stran 16:9, pak mám problém. Když takto nahrané video pomocí WMM digitalizuji a vytvořím kolekci, pak následný scénař a na jeho základě takto vytvořený film uložím do počítače, pak výsledné video je zkreslené ve svislém směru. Jsou protáhle obličeje a ostatní záběry na výšku. Přitom v programu WMM v nástrojích a následných možnostech na kartě upřesnit mám nastaven poměr stran 16.9. Je zajímavé, že když jednotlivé klipy přehrávám v okně WMM tak záběry jsou v pořádku. Ale kolekce a scénař a následně vytvořený film je zkreslen jak uvádím výše. Může mi někdo poradit v čem může být problém? Díky všem za váš čas
sidon

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows movie maker

Příspěvekod jaro3 » 15 črc 2008 20:34

Ke kameře jsi nedostal žádný doprovodný program? Použil bych raději třeba VirtualDub nebo něco placeného. V těch můžeš renderovat do zvoleného formátu, je jich hodně i co se týká poměru stran. Nejlepší Sony Vegas dále Pinnacle a Ulead.Ve WMM nečekej žádné zázraky.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”