Tvorba znělek
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tvorba znělek
nevedělybyste o nějakém programu co by tohle uměl???Vím o Audacity.popř nakou literaturu k tomu.
-
- Pohlaví:
Re: Tvorba znělek
Nějak ti nerozumím. Návod k Audacity najdeš ZDE, ale ty spíš potřebuješ nějaké virtuální klávesy a toho jsou na webu mraky.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Promiň že jsem to blbě vysvětlil myslel jsem znělku pro rádio.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vysíláš snad na radioo.cz ? 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Já dělám znělky ve FL Studiu a nedám na něj dopustit. Pro mě je velmi user-friendly:-)
HP COMPAQ 6720s/ C2D T2410/ 15.4" WXGA BV/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ VIS HB
já ke skládání hudby používám reason, pokud chceš znělku na zakázku, kontaktuj mě
Blue Spirit: To sice jo. Ale i u plný verze jsou osekaný plug-in syntezátory (tzn. že když chceš uložit projekt, smažou se ti všechny stopy syntezátorů a zůstanou ti třeba jenom bicí a samply). Když si člověk pro začátek stáhne jen tu demo verzi, dá se s tím dělat spousta věcí, ale "na jeden zátah" (to znamená, že pokud začneš, musíš to dodělat dokonce, nedá se to totiž uložit, takže třeba kolikrát práce i na 10 hodin a víc). Ale když už to doděláš, můžeš rovnou exportovat do wav nebo mp3 a máš znělku hotovou. Dá se:-)
HP COMPAQ 6720s/ C2D T2410/ 15.4" WXGA BV/ 2GB/ 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ VIS HB
-
- Pohlaví:
Však já se nepřu, znělky nedělám a tohle jsem jen vygooglil.
Oni lidi kdyby víc googlili, študovali manuály pak by se méně a někdy i zbytečně ptali. Viz. můj podpis. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 7709
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 12:57