Zdravím. Máte už někdo s novou verzí zkušenosti? Sice zatím vyšla jen betaverze c.2 a to i v češtině, ale četl sem recenzi a docela mě to překvapilo. Vždycky, jak se zaslechlo o IE tak rovnou s ním do koše. Možná, že čas tohodle webového známého prohlížeče právě přišel, kdo ví. Funguje jak pod Windows XP tak Vista. Jestli už ste ho někdo testoval, podělte se o své první zážitky, postřehy, dojmy a kritiky.
Recenze tu: http://digitalne.stahuj.centrum.cz/internet-explorer-8-predstavujeme-5-nejvetsich-novinek/
Internet Explorer 8
Internet Explorer 8
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Internet Explorer 8
u Visty je jen pro verzi 32bit (aspoň to někde psali - pokud to má někdo na 64bit systému budu rád o první dojmy)
pro mě je už schopný IE 7 a pro domácí použití postačuje (můj názor)
pro mě je už schopný IE 7 a pro domácí použití postačuje (můj názor)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Včera sem ho shodou okolností zkoušel a musim říct, že je fakt rychlej.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Čekám na plnou verzi a pak hned přesedlám. Nevíte, jestli 8 už zase obsahuje interaktivní ikonové menu při kurzoru myši u obrázku (uložit, tisk, ...)? Myslím, že u 7 tohle nebylo. Sice zkušenosti s jinými prohlížeči než s IE nemám, ale vždy mě dostává vyjádření, že tenhle prohlížeč je fakt rychlej
To by mělo záležet na mém připojení, ne?

Taky čekám na plnou verzi.
Po špatné zkušenosti s betou IE 7 (nakopla systém a musel jsem se hodně pídit po tom, jak uvést věci do pořádku) odmítám být pokusným králíkem M$ a instalovat jejich bety.
Snad bych ho mohl vyzkoušet ve virtuálním počítači, ale jsem příliš líný.
IE 7 byl velkým krokem vpřed; na stranu druhou – vzhledem k pětiletému odstupu od vydání šestky se to dalo očekávat. A aby M$ úplně neujel vlak, museli se vrhnout do vývoje, takže osmička bude, hádám docela slušným prohlížešem; ona i sedmička se už (když přimhouřím oči – a to jak jako kodér, tak i jako uživatel) dá považovat za moderní prohlížeč. Jak píše jarod72pm: „pro mě je už schopný IE 7 a pro domácí použití postačuje“.
Dalo by se s tím souhlasit, ale – na stranu druhou – znám člověka, který úpěnlivě lpěl na používání IE 6 a považoval jakýkoli uživatelský komfort (jakož i zabezpečení) za zbytečnost a ve svých W2000 ho má dodnes jako jediné prohlížeč; a pokud jde o mě, za ty tři roky, co používám Operu, jsem dost zmlsaný na to, aby se mi v Exploreru pracovalo pohodlně (a na vyladění FF plužinami jsem dost líný).
Nástup IE 8 však ponejvíce spojuji s toužebným vyhlížením zmizení IE 6 v propadlišti dějin. Nechť odpočívá v pokoji; co nejdřív. Nemohu se dočkat sémantické nirvány
Po špatné zkušenosti s betou IE 7 (nakopla systém a musel jsem se hodně pídit po tom, jak uvést věci do pořádku) odmítám být pokusným králíkem M$ a instalovat jejich bety.
Snad bych ho mohl vyzkoušet ve virtuálním počítači, ale jsem příliš líný.
IE 7 byl velkým krokem vpřed; na stranu druhou – vzhledem k pětiletému odstupu od vydání šestky se to dalo očekávat. A aby M$ úplně neujel vlak, museli se vrhnout do vývoje, takže osmička bude, hádám docela slušným prohlížešem; ona i sedmička se už (když přimhouřím oči – a to jak jako kodér, tak i jako uživatel) dá považovat za moderní prohlížeč. Jak píše jarod72pm: „pro mě je už schopný IE 7 a pro domácí použití postačuje“.
Dalo by se s tím souhlasit, ale – na stranu druhou – znám člověka, který úpěnlivě lpěl na používání IE 6 a považoval jakýkoli uživatelský komfort (jakož i zabezpečení) za zbytečnost a ve svých W2000 ho má dodnes jako jediné prohlížeč; a pokud jde o mě, za ty tři roky, co používám Operu, jsem dost zmlsaný na to, aby se mi v Exploreru pracovalo pohodlně (a na vyladění FF plužinami jsem dost líný).
Nástup IE 8 však ponejvíce spojuji s toužebným vyhlížením zmizení IE 6 v propadlišti dějin. Nechť odpočívá v pokoji; co nejdřív. Nemohu se dočkat sémantické nirvány

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4837
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3117
-
od Alferi