Rar heslo

...

Moderátor: Mods_senior

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Rar heslo

Příspěvekod ini808 » 31 pro 2008 10:59

Můžete mi někdo poradit nějaký program, nejlépe free, na prolomení hesla rar archivu hrubou silou? Stejček google jich najde hromadu, ale když už bude pc týden chroustat, tak bych měl rád zaručený výsledek.

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Rar heslo

Příspěvekod Rewqa » 31 pro 2008 11:01

Pochybuju, že se ti to podaří. A o co jde, že to potřebuješ nutně prolomit?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 31 pro 2008 11:06

týden chrostat? záleží na délce hesla a jestli jsou tam použity i číslovky,interpunkce, malá a velká písmena, diakritika.jinak prolomení hesla hrubou silou může i na velice slušné mašině trvat roky né-li desítky let :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 31 pro 2008 11:17

memphisto:
Jenom desítky? Kdesi jsem četl, že na bruteforce prolomení 8znakového hesla malá/valká/číslovky/znaky by u běžného PC bylo třeba asi 200 let.
Oproti třeba heslu o pěti malých písmenech, které se dá zlomit snad za pár vteřin (ne-li rychleji).

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 31 pro 2008 11:24

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 31 pro 2008 11:27

samozřejmě i víc. já na svojí mašince (Core 2 Extreme, 8GB paměť) jsem zkoušel ze srandy prolomit brute force útokem heslo o šesti znacích a byly tam velká a malá písmena, interpunkce, číslovky a zbývající čas byl 10 let a nějaké drobné.pak jsem to zkoušel na mém booku s Celerem a tam by to trvalo 100 let. záleží hodně na PC, ale tohle prolomení je takřka nemožné pokud o tom hesle nic nevím

PS: pak jsou samozřejmě i programy, co umí to heslo odstranit,ale ty nevím, jak se jmenují
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 31 pro 2008 11:33

Protože mám tušení že toto téma zavání warezem posílám Soukromou zprávu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 31 pro 2008 11:54

warez to nutně nemusí být.my si třeba takhle s kámošema a kámoškama uploadujem věci do školy (naskenované přednášky atd.) a zaheslováváme je proto, aby si je nemohl kde kdo číst

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 31 pro 2008 12:09

To memfisto
I k těm přednáškám má někdo vlastnické právo a záleží na tom jestli je vydal do oběhu dobrovolně nebo ješli mu data po naskenování někdo čornul. Jednou to warez není a podruhé je.
Na téma warezu po tom co se jarod72 urazilo ego si prostě dávám pozor.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 31 pro 2008 12:25

právě ti profesoři je dávají k dispozici jen těm, co chodí pravidelně na přednášky a pokud někdo náhodou nemůže dojít, tak mu je uploadnem a má všechny a ti co nechodí by je pak chtěli všechny a proti tomu se bráníme tím heslem.je to hnusné, já vím, pomáhat by se mělo,ale pokud není někdo schopný dojít na jednu přednášku za celý semestr, ve škole dělá bordel a přednášky jsou na 7 ráno a já to mám do školy 35Km a někdo je místní a není schopný dojít, tak si to prostě nezaslouží.nehledě na to, že tihle lidé budou asi poslední rok končit a to si potentili tímto svým přístupem.je škoda opustit školu poslední semestr před státnicemi, ale je to jejich problém. :wink:

jinak zpět k tématu.zbytek kdyžtak přes SZ ať to tu nezaspamujem

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod ini808 » 31 pro 2008 14:07

Díky za takovou odezvu. Mám důvod se domnívat, že se jedná o jednodušší heslo, možná prolomitelné i slovníkovou metodou.

Owner píše:http://rar.cz/files/rar-password-recovery.exe :bigups:

Díky, zkusím

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 31 pro 2008 14:14

Rusové prý lámou hesla, co by jim trvali roky za pár hodin pomocí výpočetní síly nových grafických karet. Ale nevím, co je na tom pravdy ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”