Dobrý den, mám problém s přehráváním soubodů WMV pomocí WMP 11. Windows Medeia Player přestal přehrávat soubory WMV, přehrává pouze zvuk. Po spuštění aplikace GSpot je možné sestavit řetězec filtrů, po spuštění asociovaného přehrávače (WMP) přehrávač normálně pracuje, podobně může být spuštěn jakýkoli soubor .wmv. Takto lze přehrávat ovšem jen v případě, že GSpot je spuštěný a filtry sestavené. V případě ukončení GSpot nelze již WMP k přehrávání opět přinutit. Provedl jsem přeinstalování přehrávače, přeinstalaci DirectX (9.0c), bohužel příčinu se mi podařit neodhalilo. Podle všeho jsou všechny komponenty v systému nainstalovány, pouze je zde pravděpodobně problém ve výběru příslušných filtrů. Proč Player jede jen když je puštěn Gspot a sestaven graf filtrů?
Děkuji za radu jak příčinu diagnostikovat a řešit.
Problém s přehrávání WMV
-
- Pohlaví:
Re: Problém s přehrávání WMV
Zkuste ještě kontrolu DirectX. Start - Spustit - napsat dxdiag a Enter. Pak už je to intuitivní. A v nižších verzích WMP to jde?
Re: Problém s přehrávání WMV
WMV je problémový přehrávač, fungující po mnoha štelováních, kde ostatním přehrávačům stačí k přehrání jen spustit. Většina smrtelníků přejde na jiný přehrávač. Pokud bys i pak měl problémy, máš bordel v kodecích. Všechny bys musel odinstalovat a nainstalovat jen jeden balíček.
BS Player (*avi)
Win DVD (DVD-Video)
VLC Player (témeř vše)
BS Player (*avi)
Win DVD (DVD-Video)
VLC Player (témeř vše)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-